Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Αραβαντινός: Το Δημοτικό Συμβούλιο παρουσιάζει εικόνα πλήρους αποσύνθεσης

Διονύσης Αραβαντινός: Το Δημοτικό Συμβούλιο παρουσιάζει εικόνα πλήρους αποσύνθεσης

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η θέα”, με τον δημοτικό σύμβουλο της “Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς” Διονύση Αραβαντινό.

Πολλά τα θέματα που έθιξε.

Αρχικά τόνισε πως η δημοτική αρχή φέρνει θέματα προς συζήτηση στο ΔΣ χωρίς να τα έχει μελετήσει και αυτό το είπε με αφόρμη το θέμα του βιολογικού της Σκάλας με κάποια θέματα τα οποία η Δημοτική Αρχή δεν γνώριζε.

Μίλησε και για τα σχεδόν άδεια έδρανα της συμπολίτευσης ακόμα και την ώρα της ψηφοφορίας.

Σχετικά με την συνάντηση Σπίρτζη – Θεοπεφτάτου τόνισε ότι οι συζητήσεις δεν τον ενδιαφέρουν και θέλει να δει πράξεις, επισημαίνοντας μάλιστα ότι στην Παλική, λίγες μέρες πριν την άφιξη των πρώτων τουριστών, τα πάντα είναι ξεχαρβαλωμένα.

Το θέμα του ΤΕΙ ήταν όμως αυτό που είχε την περισσότερη συζήτηση, καθώς είναι το θέμα των ημερών, με ενέργειες οι οποίες δεν έχουν γίνει και θα έπερεπε να είναι και πιο μαζικές και πιο συστηματικές και όχι να υπάρχουν επιτροπές αποτελούμενες απο 4 άτομα.

Related Post

Ο βουλευτής  Παναγής Καππάτος για το μουσείο, τον Τάφο των Τζαννάτων και το ΤΕΙ ΛηξουρίουΟ βουλευτής  Παναγής Καππάτος για το μουσείο, τον Τάφο των Τζαννάτων και το ΤΕΙ Ληξουρίου

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή, οι καλές ειδήσεις που προέκυψαν  από την συνάντηση

Σπύρος Σαμούρης: «Όποιος πιαστεί να  πετάει στρώματα και πολυθρόνες κοντά σε κάδους, θα συλλαμβάνεται»Σπύρος Σαμούρης: «Όποιος πιαστεί να  πετάει στρώματα και πολυθρόνες κοντά σε κάδους, θα συλλαμβάνεται»

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του όπως η καθαριότητα χώρων, η τοποθέτηση βαρέων αντικειμένων