Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Χωρίς κατηγορία Ο Αλέξανδρος Παντελειός για το Μουσείο Σκλάβου και τις επιθέσεις που δέχθηκε

Ο Αλέξανδρος Παντελειός για το Μουσείο Σκλάβου και τις επιθέσεις που δέχθηκε

Ο Αλέξανδρος Παντελειός για το Μουσείο Σκλάβου και τις επιθέσεις που δέχθηκε post thumbnail image

Στον COSMOS 96,5 και τον Δημήτρη Αλοϊζο μίλησε τη Δευτέρα 23 Νοέμβρη o Επικεφαλής της παράταξης «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Αλέξανδρος Παντελειός, αναφερόμενος σε ζητήματα της επικαιρότητας.

  • Για τον αναπτυξιακό οργανισμό

Τόνισε ότι η παράταξη του είχε καταθέσει την πρόταση δημιουργίας αναπτυξιακού οργανισμού, πρόταση η οποία είχε ψηφιστεί από όλες τις παρατάξεις πλην της Λαικής Συσπείρωσης.

Ο κ. Παντελειός αναφέρθηκε στα οφέλη ύπαρξης ενιαίου αναπτυξιακού οργανισμού και για τους 4 Δήμους (3 Κεφαλονιάς και Ιθάκης).

Παράλληλα έστρεψε τα βέλη του εναντίον της μείζονος αντιπολίτευσης για την αλλαγή στάσης της , καταψηφίζοντας το Νοέμβρη  την ίδια πρόταση για την οποία είχε ταχθεί θετικά τον περασμένο Μάιο.

«Αυτό δείχνει με πόση ευθύνη αντιμετωπίζει κανείς το που βρίσκεται στο Δημοτικό Συμβούλιο» σχολίασε δεικτικά.

  • Για το μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου

Ο κ. Παντελειός στάθηκε ιδιαίτερα στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε από συγκεκριμένα ΜΜΕ μετά την θετική του στάση στην δημιουργία του Μουσείου «Γεράσιμος Σκλάβος» στο πρώην Δημοτικό «Μέγαρο».

«Από την προεκλογική περίοδο είχαμε καταθέσει τη άποψη ότι αυτό το κτίριο πρέπει δοθεί για τον Πολιτισμό. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε Δημαρχιακά Μέγαρα για να εξυπηρετούμε την ανάγκη κάποιων» τόνισε και υπογράμμισε ότι η Χώρα στον Πολιτισμό δεν βρίσκεται μεταξύ των Χωρών που πρωτοπορούν.

Επιπρόσθετα, τόνισε ότι έχουμε ανάγκη τον Πολιτισμό για να ενισχύσουμε και τον Τουρισμό και υπογράμμισε τη σημαντικότητα του κτιρίου για την ανάπτυξη πολιτιστικής δραστηριότητας.

«Προτιμώ να με χαρακτηρίζουν όπως θέλουν, γιατί ξέρω για ποιο λόγο το κάνουν και να γίνονται αυτά που θέλουμε , από τα είμαστε μια παράταξη που την πλησιάζει ο κάθε ένας για ίδιον όφελος» ανέφερε σχετικά με τις επικρίσεις που δέχθηκε.

Παράλληλα , κατηγόρησε στελέχη της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» για τη στάση τους τονίζοντας ότι στην πραγματικότητα αυτό που επιδιώκουν είναι να υπάρχουν τρεις άνθρωποι  χωρίς δική τους βούληση.

Ο κ. Παντελειός τόνισε ότι στην πραγματικότητα την Αντιπολίτευση στο Δήμο ασκεί η δική του παράταξη και η «Λαϊκή Συσπείρωση» κατηγορώντας την μείζονα Αντιπολίτευση για ελλιπή παρουσία.

  • Σοβαρές αιχμές εναντίον της Αντιπολίτευσης

Κλείνοντας, ο κ. Παντελειός τόνισε ότι η παράταξη του δεν ακολουθεί την Πολιτική του «όχι σε όλα» και επισήμανε την ανάγκη γόνιμου διαλόγου μεταξύ των παρατάξεων, δείχνοντας παράλληλα την ενόχλησή του για τις επιθέσεις που δέχθηκε αναφορικά με τη θετική στάση του στο Μουσείο Σκλάβου.

 

Άφησε δε σοβαρότατες αιχμές για τα επικοινωνιακά μέσα που χρησιμοποιούνται από την Αντιπολίτευση.

Ανέφερε χαρακτηριστικά :

«Να μην σχολιάσω τον τρόπο και το ίδιο το μέσο που χρησιμοποιείται για αυτή την επίθεση. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια ανώνυμη παρέμβαση στα κοινά που λασπολογεί κατά πάντων.

Αυτός ο άνθρωπος όμως έχει ονοματεπώνυμο και από τη στιγμή που μια παράταξη τον έχει στους κόλπους της τον υποστηρίζει  και τον έχει και σημαία, νομίζω ότι ταυτίζεται με αυτή την τακτική.

Ο επικεφαλής μιας παράταξης που ανέχεται έναν άνθρωπο να λασπολογεί ανώνυμα και να κατηγορεί ανθρώπους, συμπολίτες μας , πολιτικούς ή μη θεωρώ ότι ταυτίζεται με αυτό.

Εάν λοιπόν θέλει η παράταξη της Ισχυρής Κεφαλονιάς να ταυτίζεται με την λασπολογία και την ύβρη κατά πάντων , γιατί αυτό κάνει αυτή τη στιγμή.. Δεν έχω δει κανένα διαχωρισμό θέσης από τον επικεφαλής ή άλλα μέλη , όλοι αγκαλιάζουν αυτή την περίπτωση και πορεύονται. Βολεύει..»

Related Post

Στέλιος Σπαθής: «Ανεμογεννήτριες με τήρηση όλων των προβλεπόμενων – Ο ΙΑΝΟΣ ανέδειξε τις αδυναμίες μας»Στέλιος Σπαθής: «Ανεμογεννήτριες με τήρηση όλων των προβλεπόμενων – Ο ΙΑΝΟΣ ανέδειξε τις αδυναμίες μας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Στέλιος Σπαθής (Δήμος Σάμης). Λόγω της ημέρας ο κος Σπαθής σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου για

Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο. Έδωσε απάντηση σε ερώτηση γιατί δεν έχουν κοπεί ακόμα τα ξερά χόρτα (σε δρόμους).

Νίκος Ανουσάκης: «Ναι στην δωρεά, όχι στην τριακονταετή δέσμευση του κτιρίου»Νίκος Ανουσάκης: «Ναι στην δωρεά, όχι στην τριακονταετή δέσμευση του κτιρίου»

Ο δημοτικός σύμβουλος  της  «Ισχυρής Κεφαλονιάς» Νίκος Ανουσάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να εκφράσει την άποψη της παράταξής του σχετικά με το θέμα του