Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός είναι ρευστός»

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός είναι ρευστός»

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός είναι ρευστός» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να αναλύσει τα δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα που παρουσιάστηκε χθες στην συνεδρίαση της τουριστικής επιτροπής  σχετικά με την συμπεριφορά των τουριστών.

Όπως ανέφερε, στην έρευνα υπάρχουν αρκετά ενθαρρυντικά στοιχεία, τα οποία όμως πρέπει να δουλευτούν από όλους. «Πρέπει να υπάρξει σωστή διαφημιστική προβολή, για να λειτουργήσουν τα στοιχεία. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες και τα social media, κάτι που απ’ όσο γνωρίζω γίνεται από τον δήμο» υπογράμμισε.

O κος Τιμοθεάτος αναφέρθηκε και στις συνομιλίες που υπάρχουν με την Ryan Air, όπου έχουν ενημερωθεί ότι τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο, σημειώνοντας παράλληλα ότι δυστυχώς έχουν ακυρωθεί αρκετές πτήσεις. «Ο τουρισμός είναι ρευστός. Και στις χώρες, από τις οποίες αντλούμε το μεγαλύτερο κομμάτι τουριστών, δεν είναι καλά τα πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος χαρακτήρισε ρεαλιστική την πρόβλεψη ότι το 2021 ο τουρισμός θα είναι ίσος με το 50% του 2019, όμως τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία κράτηση. Επιπρόσθετα, επισήμανε ότι ο οδικός τουρισμός δεν είναι πολύ εύκολος για το νησί μας και παράλληλα η κρουαζιέρα που επλήγη ιδιαιτέρως, θα έχει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και προβλήματα.

Related Post

Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί»Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νυφίου Σπύρος Βανδώρος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», για μια αποτίμηση της κατάστασης 3 μέρες μετά την καταστροφική πλημμύρα. Ανέφερε ότι

O επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στο νησί, Βαγγέλης Ανδρεάτος στο Cosmos 96,5O επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στο νησί, Βαγγέλης Ανδρεάτος στο Cosmos 96,5

Το βαρέλι που ξεβράστηκε στην παραλία μεγάλη άμμος ήταν η αφορμή για την διαμάχη ανάμεσα στον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας στην Κεφαλονιά Βαγγέλη Ανδρεάτο και στον α/δήμαρχο Σπύρπ Ματιάτο.

Γιάννης Φισφής: «Η εμπειρία μας δείχνει ότι οι εξαγγελίες μένουν εξαγγελίες»Γιάννης Φισφής: «Η εμπειρία μας δείχνει ότι οι εξαγγελίες μένουν εξαγγελίες»

Ο νοσοκομειακός γιατρός Γιάννης Φισφής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου  «Στα Υπόγεια είναι  η Θέα», με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε μια μέρα νωρίτερα ο βουλευτής Παναγής Καππάτος. Ο