Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός είναι ρευστός»

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός είναι ρευστός»

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός είναι ρευστός» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να αναλύσει τα δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα που παρουσιάστηκε χθες στην συνεδρίαση της τουριστικής επιτροπής  σχετικά με την συμπεριφορά των τουριστών.

Όπως ανέφερε, στην έρευνα υπάρχουν αρκετά ενθαρρυντικά στοιχεία, τα οποία όμως πρέπει να δουλευτούν από όλους. «Πρέπει να υπάρξει σωστή διαφημιστική προβολή, για να λειτουργήσουν τα στοιχεία. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες και τα social media, κάτι που απ’ όσο γνωρίζω γίνεται από τον δήμο» υπογράμμισε.

O κος Τιμοθεάτος αναφέρθηκε και στις συνομιλίες που υπάρχουν με την Ryan Air, όπου έχουν ενημερωθεί ότι τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο, σημειώνοντας παράλληλα ότι δυστυχώς έχουν ακυρωθεί αρκετές πτήσεις. «Ο τουρισμός είναι ρευστός. Και στις χώρες, από τις οποίες αντλούμε το μεγαλύτερο κομμάτι τουριστών, δεν είναι καλά τα πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος χαρακτήρισε ρεαλιστική την πρόβλεψη ότι το 2021 ο τουρισμός θα είναι ίσος με το 50% του 2019, όμως τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία κράτηση. Επιπρόσθετα, επισήμανε ότι ο οδικός τουρισμός δεν είναι πολύ εύκολος για το νησί μας και παράλληλα η κρουαζιέρα που επλήγη ιδιαιτέρως, θα έχει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και προβλήματα.

Related Post

Τιμοθεάτος: «Βιτρίνα ο κορωνοϊός για τις αποφάσεις της Αγγλίας»Τιμοθεάτος: «Βιτρίνα ο κορωνοϊός για τις αποφάσεις της Αγγλίας»

O πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και  Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την πορεία του τουρισμού, έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί έως τώρα. «Είχαμε μια

Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, με αφορμή την τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή για τα νοσοκομεία Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Λευκάδας.

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω, για μια καλύτερη ΚεφαλονιάΘεόφιλος Μιχαλάτος: Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω, για μια καλύτερη Κεφαλονιά

Στην τελευταία του προεκλογική εμφάνιση ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Κλίθηκε να απαντήσει σε όλα όσα του προσάπτουν