Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση»

Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση»

Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση» post thumbnail image

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την πτώση του δέντρου στον Κούταβο αλλά και άλλα θέματα αρμοδιότητάς του.

Αναφορικά με την πτώση του δέντρου, ο κος Σαμούρης τόνισε ότι ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα και τα συνεργεία του Δήμου Αργοστολίου έσπευσαν στο σημείο για να το απομακρύνουν. Όπως επισήμανε άλλα προβλήματα δεν υπήρξαν  από την βροχή και τον αέρα, αλλά είναι «επί ποδός πολέμου» αν συμβεί κάτι.

Απάντηση έδωσε και για το τι μέλλει γενέσθαι με τα δέντρα που κρέμονται σε διάφορα σημεία και είναι επικίνδυνα. «Είναι δουλειά του δασαρχείου και δεν έχει ασχοληθεί. Εμείς έχουμε εκπονήσει μια μελέτη, θα ζητήσουμε κάποια χρήματα και θα δημοπρατήσουμε έργο για να κοπούν τα δέντρα. Θα το κάνουμε πριν από το καλοκαίρι»  σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ υπογράμμισε ότι τα πεσμένα δέντρα, αν δεν έχουν μαζευτεί μέχρι το καλοκαίρι θα είναι «μπαρουταποθήκη»

Παράλληλα ο καλεσμένος τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα προβλήματα από τον ΙΑΝΟ που καλείται ο δήμος να επιλύσει αλλά σιγά σιγά λύνονται. Βέβαια και για μια ακόμα φορά παρακάλεσε τον κόσμο να μην πετάει πολυθρόνες, κομοδίνα και άλλα όπου βρει. «Αν μας πάρουν τηλέφωνο θα πάμε να τα πάρουμε. Μπορούμε να βοηθήσουμε αλλά θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου» κατέληξε.

Related Post

Γιώργος Χριστοδουλάκης: «Βαρέθηκα να περιμένω τον δεύτερο»Γιώργος Χριστοδουλάκης: «Βαρέθηκα να περιμένω τον δεύτερο»

Ο παθολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς Γιώργος Χριστοδουλάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την γνωστοποίηση της παραίτησής του για να μιλήσει για αυτήν, αλλά και για

Νίκος Κουρκουμέλης: «Γίνονται έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή – Ευχαριστημένος με την τουριστική σεζόν»Νίκος Κουρκουμέλης: «Γίνονται έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή – Ευχαριστημένος με την τουριστική σεζόν»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και Τουρισμού, Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αρκετές ευχάριστες ειδήσεις για την περιοχή του. Μίλησε αρχικά για την περιοχή

«Όταν ο Μίκης συνάντησε τον Μάνο» στα σκαλιά  της Φιλαρμονικής«Όταν ο Μίκης συνάντησε τον Μάνο» στα σκαλιά  της Φιλαρμονικής

Μια συνέντευξη καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, παραχώρησε στον Cosmos 96,5 ο μαέστρος της Φιλαρμονικής σχολής Άγγελος Πρωτοψάλτης. Με αφορμή την συναυλία της μπάντας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 21:30