Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Κουρκουμέλης: «Η πλωτή του Πόρου είναι ένα όνειρο ετών, που ολοκληρώνεται»

Κουρκουμέλης: «Η πλωτή του Πόρου είναι ένα όνειρο ετών, που ολοκληρώνεται»

Κουρκουμέλης: «Η πλωτή του Πόρου είναι ένα όνειρο ετών, που ολοκληρώνεται» post thumbnail image

Ο αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για τα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή αρμοδιότητας του και για το μεγάλο έργο με την εγκατάσταση της πλωτής εξέδρας στο λιμάνι του Πόρου.

Πλωτή εξέδρα Πόρου

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Ένα όνειρο πολλών ετών ολοκληρώνεται» ανέφερε ο κος Κουρκουμέλης και έδωσε πληροφορίες για την εξέδρα επισημαίνοντας: «Αυτή η πλωτή είναι 60 μέτρα, θα μπορούν να δένουν 30 κότερα. Είναι ένα έργο που θα δυναμώσει τον Πόρο». Παράλληλα ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι πολύ σύντομα θα τοποθετηθεί καθώς το μόνο που απομένει είναι η εκβάθυνση του λιμανιού.

Κυκλοφοριακή μελέτη Σκάλας- Συνδέσεις αποχέτευσης

Όπως ανέφερε ο κος Κουρκουμέλης οι συνδέσεις αποχέτευσης συνεχίζονται κανονικά και μάλιστα στην Σκάλα έχει ολοκληρωθεί το 60 -70%. Σχετικά με την κυκλοφοριακή μελέτη της Σκάλας ο αντιδήμαρχος σημείωσε ότι η μελέτη έχει σταλεί Αποκεντρωμένη στην Πάτρα και η αντιδράσεις συνεχίζονται. «Υπάρχουν αντιδράσεις γιατί κάποιοι φοβούνται την αλλαγή και το νέο. Εμείς το προχωράμε κανονικά» τόνισε.

Ο κος Κουρκουμέλης μιλώντας για την πρόσβαση στην παραλία Κορώνι, εξήγησε ότι ο δρόμος θα ανοίξει και θα υπάρχει πρόσβαση καθώς το Υπουργείο είχε στείλει έγγραφο το οποίο επισήμαινε ότι ο δρόμος θα πρέπει να είναι ανοιχτός καθώς οδηγεί σε παραλία, είναι ο μοναδικός για πυρασφάλεια κλπ. «Εμείς είχαμε συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που αποδείκνυαν όλα τα παραπάνω, τα στείλαμε  και μας ενημέρωσαν ότι η απάντηση θα είναι θετική».

Το έργο του Θολωτού Τάφου των Τζανάτων φαίνεται ότι μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης καθώς όπως ενημέρωσε ο κος Κουρκουμέλης υπογράφτηκε στην Κέρκυρα το ΕΣΠΑ και το μόνο που αναμένεται είναι η χρηματοδότηση για να ξεκινήσει. Ο αντιδήμαρχος δεν έκρυψε όμως την απογοήτευσή του για την εγκατάλειψη της Ρωμαϊκής Βίλας στη Σκάλα, που όπως τόνισε είναι «στα μαύρα της τα χάλια».

 

Related Post

Δ. Αντύπας: «Μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι έτοιμος ο Μύρτος»Δ. Αντύπας: «Μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι έτοιμος ο Μύρτος»

Στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Διβαράτων Διονύσης Αντύπας, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στον Μύρτο και σχολιάζοντας την αργοπορία στις ενέργειες που θα έπρεπε να έχουν γίνει

Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»

Με αφορμή την ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, η πρόεδρος Βάσω Βουτσινά, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να αναφέρει εκ νέου τα

Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μιχάλης Μοσχονάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σχολιάζοντας την κατάσταση του ΟΚΑΠ. «Ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας είναι ένα νομικό πρόσωπο  δημοσίου