Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Κουρκουμέλης: «Μου έχουν κάνει καταγγελία για το κόψιμο των δέντρων – Θα κάνουμε παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για τον Τάφο»

Κουρκουμέλης: «Μου έχουν κάνει καταγγελία για το κόψιμο των δέντρων – Θα κάνουμε παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για τον Τάφο»

Κουρκουμέλης: «Μου έχουν κάνει καταγγελία για το κόψιμο των δέντρων – Θα κάνουμε παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για τον Τάφο» post thumbnail image

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής  Νίκος Κουρκουμέλης  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα, με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής.

Ο κος Κουρκουμέλης ανέφερε αρχικά ότι ο τέως αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος συμμετέχει στην Τουριστική Επιτροπή και συμβάλλει αποτελεσματικά παράγοντας έργο. Αναφορικά, με το αν υπάρχει συνεργασία με τους άλλους αντιδημάρχους τουρισμού τόνισε ότι υπάρχει μεν συνεργασία αλλά πολλές φορές θέλουν και μόνοι τους. «Στο marketingreece διαφημιζόμαστε μαζί» επισήμανε.

Σκάλα

Απάντηση έδωσε σε όσους τον κατηγορούν ότι έκοψε γερά δέντρα στην Σκάλα. «Τα δέντρα που κόψαμε ήταν έτοιμα να πέσουν. Ήδη έχουμε παραλάβει καινούργια τα οποία θα φυτευτούν. Μου έκαναν και καταγγελία» υποστήριξε και σημείωσε ότι σε λίγο καιρό θα του κάνουν καταγγελίες και για αυτά που δεν έκοψε.

Άσχημο είναι και το κλίμα αναφορικά και με την πεζοδρόμηση που επιχειρείται στο χωριό. Ο κος Κουρκουμέλης τόνισε: «Κάποιοι ενοχλούνται από αυτό, αλλά πρέπει να γίνουν πράγματα. Θα το παλέψω όσο μπορώ».

Πόρος

Την απορία του εξέφρασε, γιατί μπαίνουν τόσο πολλά εμπόδια στην ανάδειξη του Τάφου των Τζαννάτων: «Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα, μπαίνουν συνέχεια εμπόδια, δεν καταλαβαίνω αυτή την αντιμετώπιση. Ο Τάφος θα απογείωνε την περιοχή» επισήμανε. Παράλληλα σημείωσε ότι το τελευταίο τους χαρτί θα είναι να κάνουν παρέμβαση στον Πρωθυπουργό.

 

Related Post

Η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου για τα κρούσματα κορωνοϊού, τον μοριακό αναλυτή και την χρήση μάσκαςΗ πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου για τα κρούσματα κορωνοϊού, τον μοριακό αναλυτή και την χρήση μάσκας

Η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σοφία Ζαφειράτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». «Είμαστε ακόμα σε καλή κατάσταση» Η κα Ζαφειράτου αναφέρθηκε στην πορεία του

Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”

Με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατέρχεται στις εκλογές για υποψήφια βουλευτής η κα Βαρβάρα Αραβαντινού. Αρχικά έκανε την αυτοπαρουσίαση της για να την γνωρίσουν όσοι δεν την ξέρουν.

Καταγγελίες Σόνιας Κόκοτου για το αλιευτικό καταφύγιο του ΑθέραΚαταγγελίες Σόνιας Κόκοτου για το αλιευτικό καταφύγιο του Αθέρα

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε  η κα Σόνια Κόκοτου, μια γυναίκα που εδώ και 20 χρόνια προσπαθεί να προστατέψει την περιουσία της. Στον Αθέρα όπου βρίσκεται το