Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε – Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο»

Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε – Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο»

Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε – Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου σε θέματα τουρισμού Μαρίνα Βεργωτή.

«Βγήκαμε έβδομοι σε μια έρευνα που ψήφισαν πολίτες από 190 χώρες. Είμαστε η μοναδική ελληνική περιοχή» ήταν η πρώτη τοποθέτηση της κας Βεργωτή αναφορικά με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε και κατατάσσει την Κεφαλονιά έβδομοι ανάμεσα σε 20 κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Εξήγησε ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία βαθμολογούν όσοι παίρνουν μέρος στην έρευνα, εκ των οποίων μερικά είναι οι παραλίες, τα αξιοθέατα και το φαγητό. «Παίρνουμε ώθηση και συνεχίζουμε. Αυτή η έρευνα αποδεικνύει ότι η Κεφαλονιά ενδείκνυται για οικογένειες και για ζευγάρια. Μπορούν να προωθηθούν πολλές μορφές τουρισμού» επισήμανε.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων αναφέρθηκε και στην συνεργασία που υπάρχει με τους άλλους δήμους και όπως υποστήριξε η συνεργασία είναι άψογη. «Προσπαθούμε να κάνουμε ενέργειες για να μεγαλώσει η τουριστική περίοδος, μιλάμε και με αεροπορικές  εταιρείες» υποστήριξε η καλεσμένη ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι και στο διαδίκτυο η παρουσία της Κεφαλονιάς είναι πολύ καλή.

Η κα Βεργωτή δεν έκρυψε την αισιοδοξία της ότι εφόσον ανοίξει ο τουρισμός, θα είναι μια καλή χρονιά. «Παρά τις δυσκολίες και το γεγονός ότι δεν γίνονται εκθέσεις δια ζώσης, έχουμε καταφέρει να πάρουμε μέρος σε αρκετές διαδικτυακές εκθέσεις, όπως θα γίνει και στην έκθεση ξενοδόχων στην Ρουμανία» κατέληξε.

 

Related Post

Διονύσης Αραβαντινός:Αυτή δεν είναι Δημοτική Αρχή των αγώνων, αλλά της ύπνωσης!Διονύσης Αραβαντινός:Αυτή δεν είναι Δημοτική Αρχή των αγώνων, αλλά της ύπνωσης!

Καταιγιστικός για μια ακόμα φορά, ο δημοτικός σύμβουλος της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Δριμύ κατηγορώ προς την Δημοτική

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αργοστολίου Θεόδωρος Αλυσανδράτος στον Cosmos 96,5Ο πρόεδρος της κοινότητας Αργοστολίου Θεόδωρος Αλυσανδράτος στον Cosmos 96,5

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου Θεόδωρος Αλυσανδράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για μια ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις της κοινότητας το τελευταίο διάστημα και για

Σταύρος Τραυλός: «Για εμάς είναι έργο πρώτης προτεραιότητας ο δρόμος Αργοστόλι- Πόρος»Σταύρος Τραυλός: «Για εμάς είναι έργο πρώτης προτεραιότητας ο δρόμος Αργοστόλι- Πόρος»

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την αποκάλυψη ότι θα φτιαχτεί ο δρόμος Αργοστολίου- Πόρου. Όπως είπε ο