Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής για τα γήπεδα, τα σωματεία και το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής για τα γήπεδα, τα σωματεία και το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής για τα γήπεδα, τα σωματεία και το ποδόσφαιρο  της Κεφαλονιάς post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την παραχώρηση του γηπέδου Φρακλάτων στον Δήμο.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και εμείς αλλά και τα σωματεία, καθώς πλέον δεν θα πρέπει να πληρώνουν για να χρησιμοποιούν το γήπεδο. Δεν χάνουμε έσοδα, γιατί σε σχέση με τα έξοδα για συντήρηση και όλα τα υπόλοιπα, ήταν τίποτα» ανέφερε ο πρόεδρος σημειώνοντας ότι το γήπεδο έχει φθορές (π.χ χλοοτάπητας που πρέπει να αντικατασταθεί) και εξήγησε ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να από το να συνεννοηθεί με Δήμο και Περιφέρεια ώστε να λυθεί η σύμβαση και να περάσει στην διαχείριση του Δήμου.

Ο κος Βαλσαμής επισήμανε ότι τα Σωματεία είδαν πολύ θετικά την εξέλιξη και όχι μόνο, αφού και το ΔΣ της ΕΠΣΚΙ το βλέπει πολύ θετικό αλλά και η ΕΠΟ. Ευχάριστη ήταν και η είδηση, ότι σε πολλά γήπεδα θα γίνουν εργασίες βελτίωσης και θα αποδοθούν στα σωματεία τους έτοιμα για προπονήσεις. «Μιλάμε για πολλές εργασίες σε όλα τα γήπεδα και ευχαριστούμε το Δήμο και την Περιφέρεια» τόνισε.

Για τα Σωματεία του Νομού μας μίλησε ο κος Βαλσαμής, επισημαίνοντας ότι  υπάρχουν αυτή την στιγμή 24 ενεργά. Μιλώντας και για την πορεία του Παλληξουριακού ο πρόεδρος υπογράμμισε ότι σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα, λόγω συνθηκών, μας εκπροσώπησε επάξια. «Του χρόνου δεν θα έχουμε εκπροσώπηση στην Γ’ Εθνική. Θα γίνει μια αναδιαμόρφωση των κατηγοριών και η Γ’ Εθνική από 10 ομίλους θα έχει 6. Υπάρχουν πιέσεις προς την ΕΠΟ μήπως αλλάξει αυτό και παραμείνουν αυτές που θα έπρεπε να πέσουν ειδικά από τις ενώσεις που δεν θα επροσωπούνται όπως εμείς. Υπάρχουν πολλές προτάσεις αλλά ακόμα δεν έχουμε τίποτα» υποστήριξε.

Ο πρόεδρος τέλος ευχήθηκε να πάνε όλα καλά την επόμενη αγωνιστική σεζόν και να υπάρξει δράση στα γήπεδα. Προέτρεψε παράλληλα τον κόσμο να εμβολιαστεί και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

 

Related Post

Αλέξανδρος Κοψαχείλης: «Το Leader θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής»Αλέξανδρος Κοψαχείλης: «Το Leader θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής»

Ο συντονιστής του προγράμματος Leader για την Κεφαλονιά Αλέξανδρος Κοψαχείλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να εξηγήσει τι είναι το πρόγραμμα και

«Καταπέλτης» ο Μάκης Φόρτες κατά της Ρόδης Κράτσα«Καταπέλτης» ο Μάκης Φόρτες κατά της Ρόδης Κράτσα

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Για την  επόμενη μέρα» Μάκης Φόρτες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της περιφερειάρχου Ρόδης Κράτσα

Σταύρος Σπαθής: «Καμία αύξηση στα τέλη – Παράταση 3 μηνών για διακανονισμό ανεξόφλητων λογαριασμών»Σταύρος Σπαθής: «Καμία αύξηση στα τέλη – Παράταση 3 μηνών για διακανονισμό ανεξόφλητων λογαριασμών»

Μετά την ανακοίνωση για αποπληρωμή και διακανονισμό των οφειλών για τους λογαριασμούς του νερού, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να