Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!

Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!

Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση! post thumbnail image

Δημοσίευμα της εφημερίδας “Ημερήσιος”, με θέμα περίεργη ανάθεση έργου που αφορά στις εργασίες ανάδειξης τρόπου αξιοποίησης ακινήτων Δήμου Κεφαλλονιάς ήρθε στην επιφάνεια χθές.

Στοιχεία τα οποία παρουσιάζονται λεπτομερώς και απορίες από τον συγγραφέα του άρθρου (εδώ το άρθρο http://kefalonianmantata.gr/54449-2/).

Σχετικά με τα όσα γράφονται στο δημοσίευμα, την απάντηση από πλευρά Δήμου έδωσε η αντιδήμαρχος οικονομικών Σοφία Γαρμπή στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και όπως υποστήριξε τίποτα από όσα έχουν γίνει δεν είναι παράνομο.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης το λόγο πήρε ο Βασίλης Ρουχωτάς (Ενωμένη Τετράπολη) και συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε ένα ακίνητο του Δήμου (Μετόχι Παλικής), τόνιζοντας πως υπάρχουν μελέτες αλλά δεν αξιοποιείται το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ακούστε την κα Γαρμπή και τον κο Ρουχωτά.

 

Related Post

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι. Προσπαθούμε για περισσότερους»Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι. Προσπαθούμε για περισσότερους»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας  Αλέξανδρος Αλεξάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να δώσει πληροφορίες για το πρόγραμμα της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η ευχάριστη είδηση

Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων»Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων»

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γεράσιμος Κοκκόσης, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την εμφάνιση κρουσμάτων σε δημοτικά σχολεία. Ο κος Κοκκόσης αφού επισήμανε ότι οι δάσκαλοι

Παναγής Καππάτος: «Έρχονται πέντε νέες κλίνες ΜΕΘ»Παναγής Καππάτος: «Έρχονται πέντε νέες κλίνες ΜΕΘ»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, προκειμένου να ενημερώσει για όλες τις ενέργειες που γίνονται  για να είναι όσο το