Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!

Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!

Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση! post thumbnail image

Δημοσίευμα της εφημερίδας “Ημερήσιος”, με θέμα περίεργη ανάθεση έργου που αφορά στις εργασίες ανάδειξης τρόπου αξιοποίησης ακινήτων Δήμου Κεφαλλονιάς ήρθε στην επιφάνεια χθές.

Στοιχεία τα οποία παρουσιάζονται λεπτομερώς και απορίες από τον συγγραφέα του άρθρου (εδώ το άρθρο http://kefalonianmantata.gr/54449-2/).

Σχετικά με τα όσα γράφονται στο δημοσίευμα, την απάντηση από πλευρά Δήμου έδωσε η αντιδήμαρχος οικονομικών Σοφία Γαρμπή στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και όπως υποστήριξε τίποτα από όσα έχουν γίνει δεν είναι παράνομο.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης το λόγο πήρε ο Βασίλης Ρουχωτάς (Ενωμένη Τετράπολη) και συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε ένα ακίνητο του Δήμου (Μετόχι Παλικής), τόνιζοντας πως υπάρχουν μελέτες αλλά δεν αξιοποιείται το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ακούστε την κα Γαρμπή και τον κο Ρουχωτά.

 

Related Post

Αργύρης Γαβριελάτος: «Καταφέραμε μέσα στην ατυχία μας να κρατήσουμε την ΕΔΑΚΙ»Αργύρης Γαβριελάτος: «Καταφέραμε μέσα στην ατυχία μας να κρατήσουμε την ΕΔΑΚΙ»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή για αυτή την επικοινωνία στάθηκε η ανακοίνωση που εξέδωσε  και απαντούσε σε όλα εκείνα τα

Αθανάσιος Δρούγος: «Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι»Αθανάσιος Δρούγος: «Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι»

Ο γνωστός διεθνολόγος και  στρατηγικός αναλυτής Αθανάσιος Δρούγος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με πολλές αναλύσεις στα εθνικά μας θέματα. Ο κος

Στάμω Γαλιατσάτου: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που έσκυψε πάνω από τα προβλήματα του χωριού»Στάμω Γαλιατσάτου: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που έσκυψε πάνω από τα προβλήματα του χωριού»

Με την ιδιότητα της τοπικής συμβούλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» η κα Στάμω Γαλιατσάτου, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Αργοστολίου για την μεγάλη του προσφορά στην