Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!

Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!

Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση! post thumbnail image

Δημοσίευμα της εφημερίδας “Ημερήσιος”, με θέμα περίεργη ανάθεση έργου που αφορά στις εργασίες ανάδειξης τρόπου αξιοποίησης ακινήτων Δήμου Κεφαλλονιάς ήρθε στην επιφάνεια χθές.

Στοιχεία τα οποία παρουσιάζονται λεπτομερώς και απορίες από τον συγγραφέα του άρθρου (εδώ το άρθρο http://kefalonianmantata.gr/54449-2/).

Σχετικά με τα όσα γράφονται στο δημοσίευμα, την απάντηση από πλευρά Δήμου έδωσε η αντιδήμαρχος οικονομικών Σοφία Γαρμπή στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και όπως υποστήριξε τίποτα από όσα έχουν γίνει δεν είναι παράνομο.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης το λόγο πήρε ο Βασίλης Ρουχωτάς (Ενωμένη Τετράπολη) και συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε ένα ακίνητο του Δήμου (Μετόχι Παλικής), τόνιζοντας πως υπάρχουν μελέτες αλλά δεν αξιοποιείται το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ακούστε την κα Γαρμπή και τον κο Ρουχωτά.

 

Related Post

Σοβαρές αιχμές Τσελέντη για την συνεργασία του Δήμου Ληξουρίου με το ΕΚΠΑΣοβαρές αιχμές Τσελέντη για την συνεργασία του Δήμου Ληξουρίου με το ΕΚΠΑ

Την δική του άποψη σε σχέση με την ανοιχτή διαφωνία του με το Δήμο Ληξουρίου εξέφρασε ο Κεφαλονίτης σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης. Ο κ. Τσελέντης φιλοξενούμενος

Παναγής Καππάτος: «Το ταχυδρομείο του Πόρου δεν θα κλείσει – Υπήρξε ένα πρόβλημα στην σελίδα του Υπουργείου, αλλά λύθηκε»Παναγής Καππάτος: «Το ταχυδρομείο του Πόρου δεν θα κλείσει – Υπήρξε ένα πρόβλημα στην σελίδα του Υπουργείου, αλλά λύθηκε»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο  φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε θέματα της επικαιρότητας. Προέκυψε ένα πρόβλημα