Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Βίκτωρ Ρουχωτάς στο Cosmos 96,5

Ο Βίκτωρ Ρουχωτάς στο Cosmos 96,5

Ο Βίκτωρ Ρουχωτάς στο Cosmos 96,5 post thumbnail image

Μετά την σύσταση της νέα Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, ο Βίκτωρ Ρουχωτάς βρέθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, και μίλησε για όλα όσα ετοιμάζει η νομαρχιακή.

Αφού αρχικά μίλησε για το πως τα άτομα της επιτροπής έλαβαν τις θέσεις, τόνισε ότι από κάπου και κάπως έπρεπε να ξεκινήσουν.

Το θέμα του ΤΕΙ, τα δημοτικά αλλά και οι ενέργεις που έχουν γίνει στα πλαίσια της ελληνοσερβικής φιλίας συζητήθηκαν εκτενώς.

Ακούστε τον κο Ρουχωτά.

 

Related Post

Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»

Τηλεφωνική επικοινωνία με το δημοτικό σύμβουλο Σάμης Στέλιο Σπαθή, είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σε μια προσπάθεια να αναλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα που έχει να

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Αν με ρωτούσαν αν θέλω να είμαι πρωθυπουργός ή αντιπρόεδρος του γηροκομείου, θα διάλεγα το δεύτερο»Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Αν με ρωτούσαν αν θέλω να είμαι πρωθυπουργός ή αντιπρόεδρος του γηροκομείου, θα διάλεγα το δεύτερο»

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του γηροκομείου, Αριστοτέλης Μπατιστάτος. Πριν την έναρξη της πολύ ωραίας

Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν ο Α/δήμαρχος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο εκπρόσωπος του συλλόγου «ΝΤΟΡΙΣ» Διονύσης Καππάτος και οι συνήθεις ύποπτοι Δημήτρης Αλοϊζος, Ελευθερία Κουλουριώτη και Νίκος