Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτες

Διονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτες

Τηλεφωνική συνέντευξη στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς», με αφορμή όλα τα θέματα της καθημερινότητας διαφόρων περιοχών.

Ο Αθέρας και το αλιευτικό καταφύγιο και οι διαμαρτυρία του κόσμου για την επικείμενη κατεδάφισή του. Οι Σαμικοί και το σπάσιμο του δήμου το οποίο θέλουν και το επισήμαναν σε όλους τους τόνους στην συγκέντρωση- διαμαρτυρία, αλλά και δημοσιεύματα για καταγγελίες κατοίκων των Λεγατατών για την μη μεταφορά των μπαζών από τα Λεγατάτα στο γήπεδο του Αγ. Αντωνίου, όπου ο κος Αραβαντινός τόνισε ότι η διαδήλωση που είχε γίνει για μη τοποθέτηση των μπαζών στο γήπεδο ήταν ειρηνική και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό.

Μετά από μακρύ και περιεκτικό σχολιασμό όλων των θεμάτων, ο Διονύσης Αραβαντινός τόνισε ότι η παράταξη είναι πάντα δίπλα στους πολίτες και στα προβλήματα τους.

Τέλος έγινε αναφορά στις πυρκαγιές, τις οποίες χαρακτήρισε εγκληματικές αλλά δεν ξέχασε να δώσει τα εύσημα σε όσους βοήθησαν (σώματα ασφαλείας και πολίτες). Και για την αναβάθμιση του ΤΕΙ σε πανεπιστήμιο εθνομουσικολογίας επισήμανε πως είναι θετικό αλλά μόνο η προσέλευση φοιτητών θα αποδείξει αν αυτή η αναβάθμιση έπρεπε ή όχι να γίνει. Όσο για την στέγαση όλων όσων έρχονται να σπουδάσουν ή να εργαστούν, τα πράγματα αναμένεται να είναι άσχημα και κανείς δεν φαίνεται να προτίθεται να δώσει- ουσιαστική – λύση στο πρόβλημα.

Related Post

Αλέξανδρος Παντελειός: «Έχουμε θέσει ως όρο να μην υπάρχει κομματισμός στην κίνηση πολιτών»Αλέξανδρος Παντελειός: «Έχουμε θέσει ως όρο να μην υπάρχει κομματισμός στην κίνηση πολιτών»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», την Τρίτη 6-11-2018 φιλοξενήθηκε ο κος Αλέξανδρος Παντελειός, ένας εκ των εκπροσώπων της κίνησης πολιτών «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» και πρόεδρος του ΤΕΕ

Ο Θανάσης Τζήμερος στον Cosmos 96,5Ο Θανάσης Τζήμερος στον Cosmos 96,5

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μίλησε τηλεφωνικώς ο Θανάσης Τζήμερος, ο ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία, ξανά! Ο ίδιος δεν συμμετέχει ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές, καθώς θεωρεί

Παναγής Καππάτος: «Οι αλλαγές είναι προς όφελος των νησιών μας»Παναγής Καππάτος: «Οι αλλαγές είναι προς όφελος των νησιών μας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, μια μέρα μετά την ψήφιση του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου. «Όποια Κυβέρνηση και