Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Καινοτόμες ιδέες, παρουσία επιμελητηρίου σε Θεσσαλονίκη, Open Mall…

Καινοτόμες ιδέες, παρουσία επιμελητηρίου σε Θεσσαλονίκη, Open Mall…

Καινοτόμες ιδέες, παρουσία επιμελητηρίου σε Θεσσαλονίκη, Open Mall… post thumbnail image

…και πολλά άλλα από τον ίδιο τον πρόεδρο του επιμελητηρίου τον κο Σταύρο Σπαθή που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Μια πολύ ωραία συζήτηση που ξεκίνησε με τις απαραίτητες επεξηγήσεις για το καινούργιο πρόγραμμα που επιχορηγεί καινοτόμες επιχειρήσεις και όπως είπε το επιμελητήριο μπορεί να βοηθήσει όποιον επιχειρηματία θελήσει βοήθεια.

Μίλησε για την παρουσία της Κεφαλονιάς στην ΔΕΘ, λέγοντας ότι ήταν μια αρκετά καλή παρουσία και μάλιστα μοιράστηκαν και προϊόντα αλλά και κάρτες που σίγουρα είναι κάτι το θετικό.

Σχετικά με το Open Mall, είναι μια καλή προσπάθεια και όπως είπε το επιμελητήριο θα βοηθήσει στο μέγιστο και όπου του ζητηθεί, προκειμένου να έχει μια καλή πορεία αυτό το καινούργιο εγχείρημα.

Ακούστε τον κο Σπαθή:

 

Related Post

Σπύρος Πεφάνης: «Ληξούρι και Σάμη έχουν υποχρεώσεις – Πρέπει να πληρώσουν τις οφειλές τους στην ΚΕΔΗΚΕ»Σπύρος Πεφάνης: «Ληξούρι και Σάμη έχουν υποχρεώσεις – Πρέπει να πληρώσουν τις οφειλές τους στην ΚΕΔΗΚΕ»

O πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με την ΚΕΔΗΚΕ και όλες τις αλλαγές που υπάρχουν. Όπως ανέφερε ο

Νίκος Χαραλάμπους : «Δεν μπορεί κανείς να αποτρέψει τα υδατοδρόμια- Ευχάριστα νέα από εδώ πέρα»Νίκος Χαραλάμπους : «Δεν μπορεί κανείς να αποτρέψει τα υδατοδρόμια- Ευχάριστα νέα από εδώ πέρα»

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaplanes Νίκος Χαραλάμπους, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις στα

Στάμω Γαλιατσάτου: «Τα παιδιά έγιναν οι δάσκαλοι μας»Στάμω Γαλιατσάτου: «Τα παιδιά έγιναν οι δάσκαλοι μας»

Η καθηγήτρια αγγλικών και ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Students World Στάμω Γαλιατσάτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή στάθηκε ένα άρθρο της που δημοσιεύθηκε σε αρκετά sites και