Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Καινοτόμες ιδέες, παρουσία επιμελητηρίου σε Θεσσαλονίκη, Open Mall…

Καινοτόμες ιδέες, παρουσία επιμελητηρίου σε Θεσσαλονίκη, Open Mall…

Καινοτόμες ιδέες, παρουσία επιμελητηρίου σε Θεσσαλονίκη, Open Mall… post thumbnail image

…και πολλά άλλα από τον ίδιο τον πρόεδρο του επιμελητηρίου τον κο Σταύρο Σπαθή που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Μια πολύ ωραία συζήτηση που ξεκίνησε με τις απαραίτητες επεξηγήσεις για το καινούργιο πρόγραμμα που επιχορηγεί καινοτόμες επιχειρήσεις και όπως είπε το επιμελητήριο μπορεί να βοηθήσει όποιον επιχειρηματία θελήσει βοήθεια.

Μίλησε για την παρουσία της Κεφαλονιάς στην ΔΕΘ, λέγοντας ότι ήταν μια αρκετά καλή παρουσία και μάλιστα μοιράστηκαν και προϊόντα αλλά και κάρτες που σίγουρα είναι κάτι το θετικό.

Σχετικά με το Open Mall, είναι μια καλή προσπάθεια και όπως είπε το επιμελητήριο θα βοηθήσει στο μέγιστο και όπου του ζητηθεί, προκειμένου να έχει μια καλή πορεία αυτό το καινούργιο εγχείρημα.

Ακούστε τον κο Σπαθή:

 

Related Post

Παναγής Καππάτος: «Δίνουμε επιπλέον κίνητρα στους γιατρούς – Η ΜΕΘ θα επιστρέψει και κάποια στιγμή θα λειτουργήσει»Παναγής Καππάτος: «Δίνουμε επιπλέον κίνητρα στους γιατρούς – Η ΜΕΘ θα επιστρέψει και κάποια στιγμή θα λειτουργήσει»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Μετά τις ανακοινώσεις του κου Καππάτου σχετικά με την υγεία ο βουλευτής θέλησε να δώσει

Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου, Μιχάλης Γάκης. Αφορμή, η πρόσφατη απάντηση του Δημάρχου για κομπίνες στον Μύρτο μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Διονύση

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ζητάμε από τον κόσμο να μας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα στην ΠεριφέρειαΠαναγής Δρακουλόγκωνας: Ζητάμε από τον κόσμο να μας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα στην Περιφέρεια

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο κος Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο οποίος βρέθηκε εκ νέου στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο και ήρθε πρώτος σε