Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Καινοτόμες ιδέες, παρουσία επιμελητηρίου σε Θεσσαλονίκη, Open Mall…

Καινοτόμες ιδέες, παρουσία επιμελητηρίου σε Θεσσαλονίκη, Open Mall…

Καινοτόμες ιδέες, παρουσία επιμελητηρίου σε Θεσσαλονίκη, Open Mall… post thumbnail image

…και πολλά άλλα από τον ίδιο τον πρόεδρο του επιμελητηρίου τον κο Σταύρο Σπαθή που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Μια πολύ ωραία συζήτηση που ξεκίνησε με τις απαραίτητες επεξηγήσεις για το καινούργιο πρόγραμμα που επιχορηγεί καινοτόμες επιχειρήσεις και όπως είπε το επιμελητήριο μπορεί να βοηθήσει όποιον επιχειρηματία θελήσει βοήθεια.

Μίλησε για την παρουσία της Κεφαλονιάς στην ΔΕΘ, λέγοντας ότι ήταν μια αρκετά καλή παρουσία και μάλιστα μοιράστηκαν και προϊόντα αλλά και κάρτες που σίγουρα είναι κάτι το θετικό.

Σχετικά με το Open Mall, είναι μια καλή προσπάθεια και όπως είπε το επιμελητήριο θα βοηθήσει στο μέγιστο και όπου του ζητηθεί, προκειμένου να έχει μια καλή πορεία αυτό το καινούργιο εγχείρημα.

Ακούστε τον κο Σπαθή:

 

Related Post

Κώστας Βαρτελάτος: «Δεν υπάρχει κυκλοφοριακή αγωγή ούτε στους οδηγούς ούτε στους πεζούς»Κώστας Βαρτελάτος: «Δεν υπάρχει κυκλοφοριακή αγωγή ούτε στους οδηγούς ούτε στους πεζούς»

Ο δάσκαλος οδήγησης Κώστας Βαρτελάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή το νέο νομοσχέδιο που προβλέπει πως η χρήση των ηλεκτρικών πατινιών θα γίνεται μόνο με

Γιώργος Αντωνάτος: «Την μέρα αυτή θυμόμαστε και προσφέρουμε»Γιώργος Αντωνάτος: «Την μέρα αυτή θυμόμαστε και προσφέρουμε»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά  το μέλος του ΔΣ του Κεφαλληνιακού Γιώργος Αντωνάτος, για να μιλήσει για το τουρνουά μπάσκετ «Φώτης Τσιλιμιδός». 7 χρόνια το τουρνουά

Δημήτρης Ατσάρος: «Σε καλά επίπεδα ο τουρισμός φέτος. Οι ελλείψεις υποδομών προκαλούν δυσαρέσκεια»Δημήτρης Ατσάρος: «Σε καλά επίπεδα ο τουρισμός φέτος. Οι ελλείψεις υποδομών προκαλούν δυσαρέσκεια»

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επιχειρηματιών ενοικιαζομένων δωματίων- διαμερισμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Δημήτρης Ατσάρος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για μια αποτίμηση της τουριστική σεζόν. «Με πτώση ξεκίνησε