Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Πολιτικός διάλογος ανάμεσα σε Άντζελα Λουκέρη και Βαγγέλη Διβάρη

Πολιτικός διάλογος ανάμεσα σε Άντζελα Λουκέρη και Βαγγέλη Διβάρη

Πολιτικός διάλογος ανάμεσα σε Άντζελα Λουκέρη και  Βαγγέλη Διβάρη post thumbnail image

Δύο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», η Άντζελα Λουκέρη και ο Βαγγέλης Διβάρης. Και οι δύο είναι γνώστες της τοπικής αυτοδιοίκησης δευτέρου βαθμού αφού και στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί με τα κοινά.

Η κα Λουκέρη υπήρξε υποψήφια και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές με την παράταξη «Επτανησίων Θέληση» και τώρα κατεβαίνει ξανά με την παράταξη του κου Σπύρου «Ιόνιος Συμμαχία».

Από την πλευρά του ο κος  Διβάρης  έχει υπάρξει γενικός γραμματέας του υπουργείου  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τώρα αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση με την παράταξη του κου Αλεξάκη  «Επτανησιακή πρωτοβουλία»  γιατί όπως τόνισαν και οι δύο καλεσμένοι αυτό που προέχει είναι το καλό του τόπου.

Άντζελα Λουκέρη

Η κα Λουκέρη αναφέρθηκε αρχικά στην υποχρέωση που έχει κάποιος να προσφέρει στον τόπο του από οποιοδήποτε πόστο και στην προκειμένη περίπτωση και ειδικότερα για την ίδια θεωρεί ότι έχει υποχρέωση όχι μόνο να προσφέρει αλλά και για να έχει η περιφέρεια ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο. «Η τωρινή περιφερειακή Αρχή δεν έχει προσφέρει τίποτα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Αναφέρθηκε και στους λόγους που επέλεξε την παράταξη του κου Σπύρου και τόνισε ότι είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία, τεχνογνωσία και βετεράνος στην πολιτική.

Έχουν θέσει προτεραιότητες και τις έχουν εντάξει σε άξονες: Υποδομές, τουρισμός, υγεία, πολιτική προστασία και πάνω σε αυτούς τους άξονες θα δουλέψουν.

Βαγγέλης Διβάρης

Ο κος Διβάρης με την εμπειρία του θέλει να βρεθεί στην περιφερειακή αρχή καθώς θεωρεί ότι η περιφέρεια μπορεί να φέρει ανάπτυξη και μάλιστα η περιφέρεια έχει όπλα να πολεμήσει το τέρας της γραφειοκρατίας.

Επέλεξε τον κο Αλεξάκη γιατί είναι νέος με όρεξη για δουλειά και όραμα, ανήκει στο ΚΙΝΑΛ και τέλος έχει κάποια ιστορία στην πολιτική (μικρή μεν) και ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου.

Όπως είπε αυτό που πρέπει να γίνει αρχικά είναι να πραγματοποιηθούν μικρά και εύκολα έργα για να ανασάνουμε σαν περιφέρεια και εν συνεχεία θα θέσουν προτεραιότητες.

Related Post

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο κλάδος μας πλήττεται περισσότερο – Κάθε μέρα θα ανακοινώνει κάποιος ότι δεν ανοίγει»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο κλάδος μας πλήττεται περισσότερο – Κάθε μέρα θα ανακοινώνει κάποιος ότι δεν ανοίγει»

Ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»  με αφορμή τις ανακοινώσεις ξενοδοχείων που δεν θα ανοίξουν φέτος, αλλά και

Γιάννης Κούτρας: «Η ανταμοιβή μας είναι το χειροκρότημα του κόσμου»Γιάννης Κούτρας: «Η ανταμοιβή μας είναι το χειροκρότημα του κόσμου»

Ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος ερμηνευτής Γιάννης Κούτρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την Κεφαλονιά. «Είμαι πολύ χαρούμενος που

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Προχειρότητα στο θέμα της υγείας- Πρέπει να υπάρξουν βοηθήματα για όλους»Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Προχειρότητα στο θέμα της υγείας- Πρέπει να υπάρξουν βοηθήματα για όλους»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο τέως περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, με δύο πολύ σοβαρά θέματα να αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Ο κος Γαλιατσάτος αναφέρθηκε πρωτίστως