Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Πολιτικός διάλογος ανάμεσα σε Άντζελα Λουκέρη και Βαγγέλη Διβάρη

Πολιτικός διάλογος ανάμεσα σε Άντζελα Λουκέρη και Βαγγέλη Διβάρη

Πολιτικός διάλογος ανάμεσα σε Άντζελα Λουκέρη και  Βαγγέλη Διβάρη post thumbnail image

Δύο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», η Άντζελα Λουκέρη και ο Βαγγέλης Διβάρης. Και οι δύο είναι γνώστες της τοπικής αυτοδιοίκησης δευτέρου βαθμού αφού και στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί με τα κοινά.

Η κα Λουκέρη υπήρξε υποψήφια και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές με την παράταξη «Επτανησίων Θέληση» και τώρα κατεβαίνει ξανά με την παράταξη του κου Σπύρου «Ιόνιος Συμμαχία».

Από την πλευρά του ο κος  Διβάρης  έχει υπάρξει γενικός γραμματέας του υπουργείου  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τώρα αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση με την παράταξη του κου Αλεξάκη  «Επτανησιακή πρωτοβουλία»  γιατί όπως τόνισαν και οι δύο καλεσμένοι αυτό που προέχει είναι το καλό του τόπου.

Άντζελα Λουκέρη

Η κα Λουκέρη αναφέρθηκε αρχικά στην υποχρέωση που έχει κάποιος να προσφέρει στον τόπο του από οποιοδήποτε πόστο και στην προκειμένη περίπτωση και ειδικότερα για την ίδια θεωρεί ότι έχει υποχρέωση όχι μόνο να προσφέρει αλλά και για να έχει η περιφέρεια ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο. «Η τωρινή περιφερειακή Αρχή δεν έχει προσφέρει τίποτα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Αναφέρθηκε και στους λόγους που επέλεξε την παράταξη του κου Σπύρου και τόνισε ότι είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία, τεχνογνωσία και βετεράνος στην πολιτική.

Έχουν θέσει προτεραιότητες και τις έχουν εντάξει σε άξονες: Υποδομές, τουρισμός, υγεία, πολιτική προστασία και πάνω σε αυτούς τους άξονες θα δουλέψουν.

Βαγγέλης Διβάρης

Ο κος Διβάρης με την εμπειρία του θέλει να βρεθεί στην περιφερειακή αρχή καθώς θεωρεί ότι η περιφέρεια μπορεί να φέρει ανάπτυξη και μάλιστα η περιφέρεια έχει όπλα να πολεμήσει το τέρας της γραφειοκρατίας.

Επέλεξε τον κο Αλεξάκη γιατί είναι νέος με όρεξη για δουλειά και όραμα, ανήκει στο ΚΙΝΑΛ και τέλος έχει κάποια ιστορία στην πολιτική (μικρή μεν) και ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου.

Όπως είπε αυτό που πρέπει να γίνει αρχικά είναι να πραγματοποιηθούν μικρά και εύκολα έργα για να ανασάνουμε σαν περιφέρεια και εν συνεχεία θα θέσουν προτεραιότητες.

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Μελέτες 30 εκατομμυρίων ευρώ- Μέχρι Μάρτιο θα εντάξουμε και το μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος»Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Μελέτες 30 εκατομμυρίων ευρώ- Μέχρι Μάρτιο θα εντάξουμε και το μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος»

Για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αργοστολίου, που ψηφίστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της χρονιάς, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Αφού επισήμανε

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»

Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Σάμης και περιφερειακός σύμβουλος Παναγής Δρακουλόγκωνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει απαντήσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με

Ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας στον Cosmos 96,5 για το ιατρικό συνέδριοΟ Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας στον Cosmos 96,5 για το ιατρικό συνέδριο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με τον δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα. Αφορμή στάθηκε το ιατρικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την Ιθάκη στις 6 Αυγούστου και