Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Πολιτικός διάλογος ανάμεσα σε Άντζελα Λουκέρη και Βαγγέλη Διβάρη

Πολιτικός διάλογος ανάμεσα σε Άντζελα Λουκέρη και Βαγγέλη Διβάρη

Πολιτικός διάλογος ανάμεσα σε Άντζελα Λουκέρη και  Βαγγέλη Διβάρη post thumbnail image

Δύο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», η Άντζελα Λουκέρη και ο Βαγγέλης Διβάρης. Και οι δύο είναι γνώστες της τοπικής αυτοδιοίκησης δευτέρου βαθμού αφού και στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί με τα κοινά.

Η κα Λουκέρη υπήρξε υποψήφια και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές με την παράταξη «Επτανησίων Θέληση» και τώρα κατεβαίνει ξανά με την παράταξη του κου Σπύρου «Ιόνιος Συμμαχία».

Από την πλευρά του ο κος  Διβάρης  έχει υπάρξει γενικός γραμματέας του υπουργείου  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τώρα αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση με την παράταξη του κου Αλεξάκη  «Επτανησιακή πρωτοβουλία»  γιατί όπως τόνισαν και οι δύο καλεσμένοι αυτό που προέχει είναι το καλό του τόπου.

Άντζελα Λουκέρη

Η κα Λουκέρη αναφέρθηκε αρχικά στην υποχρέωση που έχει κάποιος να προσφέρει στον τόπο του από οποιοδήποτε πόστο και στην προκειμένη περίπτωση και ειδικότερα για την ίδια θεωρεί ότι έχει υποχρέωση όχι μόνο να προσφέρει αλλά και για να έχει η περιφέρεια ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο. «Η τωρινή περιφερειακή Αρχή δεν έχει προσφέρει τίποτα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Αναφέρθηκε και στους λόγους που επέλεξε την παράταξη του κου Σπύρου και τόνισε ότι είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία, τεχνογνωσία και βετεράνος στην πολιτική.

Έχουν θέσει προτεραιότητες και τις έχουν εντάξει σε άξονες: Υποδομές, τουρισμός, υγεία, πολιτική προστασία και πάνω σε αυτούς τους άξονες θα δουλέψουν.

Βαγγέλης Διβάρης

Ο κος Διβάρης με την εμπειρία του θέλει να βρεθεί στην περιφερειακή αρχή καθώς θεωρεί ότι η περιφέρεια μπορεί να φέρει ανάπτυξη και μάλιστα η περιφέρεια έχει όπλα να πολεμήσει το τέρας της γραφειοκρατίας.

Επέλεξε τον κο Αλεξάκη γιατί είναι νέος με όρεξη για δουλειά και όραμα, ανήκει στο ΚΙΝΑΛ και τέλος έχει κάποια ιστορία στην πολιτική (μικρή μεν) και ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου.

Όπως είπε αυτό που πρέπει να γίνει αρχικά είναι να πραγματοποιηθούν μικρά και εύκολα έργα για να ανασάνουμε σαν περιφέρεια και εν συνεχεία θα θέσουν προτεραιότητες.

Related Post

Μάκης Φόρτες: « Ο εμπαιγμός συνεχίζεται με κατάπτυστες επιστολές  και αίολες υποσχέσεις»Μάκης Φόρτες: « Ο εμπαιγμός συνεχίζεται με κατάπτυστες επιστολές  και αίολες υποσχέσεις»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα» Μάκης  Φόρτες, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», καταγγέλλοντας ότι δεν έχει πάρει καμία απάντηση από την ΠΕΔΙΝ  για να

Διονύσης Μινέτος: Ζητάμε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί, δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν!Διονύσης Μινέτος: Ζητάμε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί, δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Μινέτος εν’ όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών. Αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ψήφισε και το

Αλεξάνδρα Μπαλού: Η ψήφος είναι μια καθαρή σκέψη για το πώς θέλει κάποιος να ζειΑλεξάνδρα Μπαλού: Η ψήφος είναι μια καθαρή σκέψη για το πώς θέλει κάποιος να ζει

Η υποψήφια περιφερειάρχης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού βρέθηκε στην Κεφαλονιά και στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να εκθέσει τις απόψεις της και της παράταξής της που στηρίζεται