Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σπύρος Σαμούρης: Το μεράκι της αυτοδιοίκησης είναι μέσα μας. Είναι πάθος , είναι αγάπη

Σπύρος Σαμούρης: Το μεράκι της αυτοδιοίκησης είναι μέσα μας. Είναι πάθος , είναι αγάπη

Σπύρος Σαμούρης: Το μεράκι της αυτοδιοίκησης είναι μέσα μας. Είναι πάθος , είναι αγάπη post thumbnail image

Ο Σπύρος Σαμούρης, ως δημοτικός σύμβουλος – πλέον- με την Δημοτική Συμπολιτεία, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Μίλησε για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών που είναι ακόμα πιο κρίσιμη καθώς όποιον επιλέξει ο κόσμος να τον διοικήσει, θα τον διοικεί για τα επόμενα 4 χρόνια. «Να απομακρυνθεί αυτή η Δημοτική Αρχή που κάνει κακό στον κόσμο», τόνισε ο κος Σαμούρης και συνέχισε αναφέροντας « Δεν έχει πολιτική κατεύθυνση, λένε ότι είναι της Νέας Δημοκρατίας αλλά δεν είναι. Κατηγορείται ο δήμαρχος και κάποιοι αντιδήμαρχοί του από τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης για την κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος».

Εξαπέλυσε επίθεση προς τον Δήμαρχο για όσα είπε στην προεκλογική του συγκέντρωση τα οποία χαρακτήρισε ψέματα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η παράταξή του επέδειξε πολιτικό πολιτισμό.

«Μια διαφορά 200 ψήφων δεν είναι τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι πλέον και οι άλλες παρατάξεις να στηρίξουν την Δημοτική Συμπολιτεία, για να εξελιχθούν όλα σωστά στον Δήμο και το δημοτικό συμβούλιο.

Μίλησε και για όλα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα και απάντησε ότι ο κόσμος μπορεί να διακρίνει ποιος έχει γνώση, εμπειρία, ηθική και αξιοπρέπεια.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει την εγκατάλειψη που βιώνουν όλα τα χωριά και απάντησε στις δεσμεύσεις της Ισχυρής Κεφαλονιάς ότι αυτή την τετραετία θα κοιτάξουν τα χωριά, λέγοντας πως είναι περίεργο μετά από 9 χρόνια να θυμούνται ότι υπάρχουν χωριά.

Μίλησε τέλος και για την κοινωνική πρόνοια η οποία είναι ανύπαρκτη  στην Κεφαλονιά και κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει Δημοτική Συμπολιτεία, αν θέλει (ο κόσμος) να επανέλθει η κανονικότητα στην Κεφαλονιά και στον Δήμο Αργοστολίου.

Related Post

Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο νέος Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Λευτέρης Κρητικός. Ο κος Κρητικός στην τοποθέτηση του αρχικά διευκρίνισε ότι είναι γραμματέας –

Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, με αφορμή την τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή για τα νοσοκομεία Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Λευκάδας.

Μαρούλης: «Καμία παρενέργεια από το εμβόλιο – Έχουμε μείωση κρουσμάτων λόγω ελέγχων»Μαρούλης: «Καμία παρενέργεια από το εμβόλιο – Έχουμε μείωση κρουσμάτων λόγω ελέγχων»

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σάμης Βαγγέλης Μαρούλης, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και σχολίασε μεταξύ άλλων, τους εμβολιασμούς και την επιδημιολογική εικόνα της Σάμης. «Κατορθώσαμε να φτιάξουμε ένα εμβολιαστικό κέντρο