Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες  

Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες  

Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες   post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μια υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Ο Αντώνης Λουβερδής από την «Δημοτική Συμπολιτεία», ο Σάββας Σαββαόγλου από την «Ισχυρή Κεφαλονιά» και η Αγγελική Γαρμπή από την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αυτή η λάθος συνεννόηση και παρουσία μιας περιφερειακής συμβούλου έδωσε την δυνατότητα και στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να επισημάνουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει μια καλή συνεργασία Δήμου – Περιφέρειας. Η κα Γαρμπή ανέφερε αρχικά – και παρά το λάθος- ότι οι εκλογικές μάχες είναι ενιαίες  και η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα παλεύει σε όλα τα επίπεδα για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Ο κος Λουβερδής από την πλευρά του ανέφερε πως η «Δημοτική Συμπολιτεία», έχει την δυναμική για να ανατρέψει την παρούσα Δημοτική Αρχή η οποία μάλιστα δεν βοήθησε ώστε να αναπτυχθούν ισόρροπα και οι άλλες περιοχές και αυτό οδήγησε στο σπάσιμο του δήμου. Τόνισε, πως ο πολίτης πρέπει να έρθει ξανά κοντά στην Δημοτική Αρχή.

Ο κος Σαββαόγλου ανέφερε, πως η αντιπολίτευση δεν τους στήριξε σε τίποτα και πολέμησε τα έργα.  «Μας ξέρει η κοινωνία. Με πολλές δυσκολίες καταφέραμε να παράγουμε έργο». Ο κος Λουβερδής πήρε το λόγο για να επισημάνει πως στην αντιπολίτευση αρκετές φορές αφαιρέθηκε ο λόγος και στα δημοτικά συμβούλια δεν υπήρχε πολιτικός πολιτισμός.

Μιλώντας για τα έργα, η κα Γαρμπή συμφώνησε πως πράγματι γίνονται έργα αλλά για ποιούς; «Τα έργα που γίνονται δεν έχουν καμία σχέση  με αυτά που θέλουν και χρειάζονται οι πολίτες. Δεν υπάρχει διάθεση να βοηθηθεί ο κόσμος και να λυθούν τα προβλήματά του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον προγραμματισμό τους κοινή παραδοχή ήταν ότι οι δομές υγείας, παιδείας και γενικότερα οι δομές χρήζουν προσοχής και φροντίδας. Από τους δημοτικούς συμβούλους τονίστηκε ότι προτεραιότητα αποτελεί και ο τουρισμός αλλά και η καλυτέρευση της καθημερινότητας του πολίτη. Η κα Γαρμπή από την δική της πλευρά ανέφερε ότι υπάρχουν ζητήματα πιο σοβαρά από το που θα παρκάρει κάποιος και οι πολίτες πρέπει να το καταλάβουν αυτό και να πάνε κοντά στην παράταξη που εκπροσωπεί.

Related Post

Στέλιος Σπαθής: «Ανεμογεννήτριες με τήρηση όλων των προβλεπόμενων – Ο ΙΑΝΟΣ ανέδειξε τις αδυναμίες μας»Στέλιος Σπαθής: «Ανεμογεννήτριες με τήρηση όλων των προβλεπόμενων – Ο ΙΑΝΟΣ ανέδειξε τις αδυναμίες μας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Στέλιος Σπαθής (Δήμος Σάμης). Λόγω της ημέρας ο κος Σπαθής σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου για

Βραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την ΚυριακήΒραδιά πολιτισμού στον Κούταβο την Κυριακή

Εκπομπή για τα πολιτιστικά δρώμενα, πραγματοποιήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 με αφορμή μια πολύ ωραία εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στο παραθαλάσσιο πλακόστρωτο μπροστά από την

Γιάννης Φισφής: «Η Κεφαλονιά είναι πολύ πίσω στο θέμα υγείας σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά»Γιάννης Φισφής: «Η Κεφαλονιά είναι πολύ πίσω στο θέμα υγείας σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά»

Ο γιατρός Γιάννης Φισφής φιλοξενήθηκε στην  εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για το θέμα της υγείας στην Κεφαλονιά. Ο κος Φισφής ως εκπρόσωπος των γιατρών και ως μέλος του