Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Θεόδωρος Γαλιατσάτος: Έχουμε την εκτίμηση ότι βοηθήσαμε τον τόπο και θέλουμε να συνεχίσουμε

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: Έχουμε την εκτίμηση ότι βοηθήσαμε τον τόπο και θέλουμε να συνεχίσουμε

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: Έχουμε την εκτίμηση ότι βοηθήσαμε τον τόπο και θέλουμε να συνεχίσουμε post thumbnail image

Ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και υποψήφιος ξανά για τον περιφερειακό θώκο  Θεόδωρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Επειδή ο χρόνος που είχε στην διάθεσή του δεν ήταν πολύς, ξεκίνησε με έναν απολογισμό των όσων έγιναν στη θητεία του. Συμφώνησε, ότι υπάρχουν κριτικές και οι οποίες είναι θεμιτές , όμως σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που θα λένε τα δικά τους και την δική τους προεκλογική εκδοχή για να μπορούν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στην εκλογική μάχη.

«Όποιος μας αξιολογεί από την αρχή θα γνωρίζει ότι παραλάβαμε μια περιφέρεια ουραγό και καταφέραμε να την εκτοξεύσουμε  με δράσεις και παρουσίες διεθνώς» ανέφερε και συνέχισε μιλώντας για τα οικονομικά, «Η περιφέρεια είχε προϋπολογισμό 60 εκατομμύρια και τα κάναμε 160. Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα».

Στην συνέχεια τόνισε πως θεωρεί ότι ο τόπος από την παρούσα περιφερειακή αρχή βοηθήθηκε και θέλουν να συνεχίσουν να υλοποιούν έργα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «έχουμε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Είμαστε ελκυστικός προορισμός αλλά και βιώσιμος τόπος».

Έκανε ένα σχόλιο και για κάποιους από τους συνυποψήφιούς του, μιλώντας είτε για πράγματα που έκαναν είτε ακόμα και γι’ αυτά που δεν έκαναν.

Related Post

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Συγκινητική και πολύ όμορφη στιγμή η είσοδος των τροφίμων στο Γηροκομείο»Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Συγκινητική και πολύ όμορφη στιγμή η είσοδος των τροφίμων στο Γηροκομείο»

O αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου, Αριστοτέλης Μπατιστάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τα εγκαίνια του νέου γηροκομείου. Ο αντιπρόεδρος αναφερόμενος στα εγκαίνια, δεν έκρυψε

Σταύρος Τραυλός: «Οι δασικοί χάρτες θα τροποποιηθούν – Το συμφέρον των πολιτών είναι η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων»Σταύρος Τραυλός: «Οι δασικοί χάρτες θα τροποποιηθούν – Το συμφέρον των πολιτών είναι η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων»

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την δημοσίευση των δασικών χαρτών, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις. Ο κος Τραυλός αναφορικά με το θέμα

Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»

Ο δάσκαλος οδήγησης Κώστας Βαρτελάτος, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, μετά το κομφούζιο που προκλήθηκε από την νέα σηματοδότηση  στην περιοχή της Κρανιάς.