Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σταύρος Τραυλός και Σωτήρης Κουρής μαζί για ένα δυνατό Ιόνιο

Σταύρος Τραυλός και Σωτήρης Κουρής μαζί για ένα δυνατό Ιόνιο

Σταύρος Τραυλός και Σωτήρης Κουρής μαζί για ένα δυνατό Ιόνιο post thumbnail image

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σταύρος Τραυλό και Σωτήρης Κουρής, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα  Υπόγεια είναι η Θέα»  για μια τελευταία προεκλογική εμφάνιση πριν την μεγάλη περιφερειακή μάχη της Κυριακής.

Στον λίγο χρόνο που είχαν ευχαρίστησαν κατ’ αρχάς τον κόσμο που τους στήριξε, παραδέχτηκαν ότι ο αγώνας και όλη η διαδρομή ήταν ωραία και είναι περήφανοι που κατάφεραν να κοντράρουν στα ίσα την νυν περιφερειακή αρχή.

Ο κος Σταύρος Τραυλός  ανέφερε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα  αλλά θεωρεί ότι η παράταξή του θα είναι νικήτρια. «Έχουμε μιλήσει με τον κόσμο και βλέπουμε ότι θέλει και αλλαγή στα τοπικά και στα εθνικά. Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει».

Ο κος Σωτήρης Κουρής  τόνισε ότι «το διακύβευμα είναι να πάει ο κόσμος να ψηφίσει. Η ψήφος δίνει την ευκαιρία σε άτομα να αναδειχθούν και να αποδείξουν τι αξίζουν. Έχουμε πρόγραμμα και προϋποθέσεις, όραμα και όρεξη, να μας δείξουν εμπιστοσύνη».

Τέλος, ανέφεραν μερικές από τις προτεραιότητές τους για διάφορες περιοχές της Κεφαλονιάς ενώ έκριναν και το έργο του νυν περιφερειάρχη ως ελλιπές. Εξήγησαν επίσης ότι αυτή την Κυριακή επιλέγουμε περιφερειάρχη και δεν υπάρχει σταυροδοσία.


Related Post

Γεράσιμος Αποστολάτος: Μόλις πει η πυροσβεστική ότι είμαστε έτοιμοι, θα γίνει η παραλαβή των κτιρίωνΓεράσιμος Αποστολάτος: Μόλις πει η πυροσβεστική ότι είμαστε έτοιμοι, θα γίνει η παραλαβή των κτιρίων

Κατηγορηματικός και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του γηροκομείου, Γεράσιμος Αποστολάτος, σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Ο Βίκτωρ Ρουχωτάς στο Cosmos 96,5Ο Βίκτωρ Ρουχωτάς στο Cosmos 96,5

Μετά την σύσταση της νέα Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, ο Βίκτωρ Ρουχωτάς βρέθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, και μίλησε για όλα όσα ετοιμάζει η νομαρχιακή.

Διονύσης Αλιβιζάτος: Είμαστε το μόνο επαναστατικό κόμμαΔιονύσης Αλιβιζάτος: Είμαστε το μόνο επαναστατικό κόμμα

Ο κος Διονύσης Αλιβιζάτος, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μιας και είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ. Ο κος Αλιβιζάτος, θέλησε