Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Θεόφιλος Μιχαλάτος: Συνεργασία για το καλό του δήμου

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Συνεργασία για το καλό του δήμου

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Συνεργασία για το καλό του δήμου post thumbnail image

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για ένα ακόμα κάλεσμα ενότητας από τώρα και από την έναρξη της θητείας του και μετά.

Επανέλαβε, ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία στο καινούργιο δημοτικό συμβούλιο και ο στόχος για όλους να είναι ένας: το καλό του δήμου. Ανέφερε ότι έχει περάσει (μετεκλογικά) από όλες τις περιοχές πάλι και έχει εντοπίσει πολλά από τα προβλήματα, που θα τεθούν από πολύ νωρίς επί τάπητος.  Μάλιστα  αποκάλυψε πως θα τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής προβλημάτων και έτσι όλοι οι πολίτες θα μπορούν να αναφέρουν το πρόβλημα της περιοχής του και θα λύνεται πιο γρήγορα.

Στην κουβέντα μπήκε και ο δημοσιογράφος  Σάκης Βούτος, ο οποίος αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό του Μύρτου – όπου μια γυναίκα έχασε την ζωή της από τσίμπημα σφήκας- ρώτησε τον κο  Μιχαλάτο τι θα γίνει τέλος πάντων με τις παραλίες και του ναυαγοσώστες που δεν υπάρχουν. Ο κος Μιχαλάτος, απάντησε πως θα πρέπει από νωρίτερα να γίνονται διαδικασίες ώστε όλες οι παραλίες να έχουν ναυαγοσώστες και καντίνες και να είναι έτοιμες να λειτουργήσουν σωστά.

Αναφέρθηκε τέλος, σε όλα τα κομμάτια του δήμου που θα είναι κοινά, όπως το Λιμενικό Ταμείο, ο τουρισμός και άλλα και επισήμανε ότι τα πολιτισμικά ίσως θα ήταν καλό να είναι ξεχωριστά για τον κάθε δήμο.

Ακούστε όλα όσα ειπώθηκαν από τον κο Μιχαλάτο

Related Post

«Κόμμα για τα Ζώα» : «Παλεύουμε για την ευζωία των ζώων – Οι εξελίξεις για το καταφύγιο προκάλεσαν δυσαρέσκεια»«Κόμμα για τα Ζώα» : «Παλεύουμε για την ευζωία των ζώων – Οι εξελίξεις για το καταφύγιο προκάλεσαν δυσαρέσκεια»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκαν τα μέλη του «Κόμματος για τα Ζώα», Βάσω Λεβεντάκου (εκπρόσωπος του κόμματος στα Ιόνια) και Γιάννης Κοσμάτος (μέλος του

Δημήτρης Μαντζουράτος: Το Ληξούρι δεν μπορεί να παραμείνει έτσιΔημήτρης Μαντζουράτος: Το Ληξούρι δεν μπορεί να παραμείνει έτσι

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου Δημήτρης Μαντζουράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στα πλαίσια της προεκλογικής του παρουσίας. Ο Δημήτρης Μαντζουράτος  υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και κατεβαίνει με