Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο Γαβρίλη Ρασσιά σχετικά με το λιμενικό ταμείο, ο εισπράκτορας των λιμενικών τελών στην Σάμη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ο κος Βελισσαράτος Γεράσιμος τόνισε ότι εισπράττει κανονικά όλα τα τέλη από το λιμάνι και έχει καταφέρει να τα εισπράττει όλα, κάτι το οποίο συμβαίνει από τότε που ανέλαβε – εδώ και 3 χρόνια- μιας και παλαιότερα η Σάμη ετησίως από τα λιμενικά τέλη δεν έβγαζε περισσότερα από δύο χιλάδες ευρώ.

Διαβεβαίωσε ότι  ο βοηθός του είναι έλληνας και ότι φέτος ανάλαβε τη θέση γιατί τον παρακάλεσαν.

Ακούστε τον κο Βελισσαράτο.

 

Related Post

Τέο Λοράντος: «Τα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον, δεν έχουν όμως προπονητικό κέντρο»Τέο Λοράντος: «Τα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον, δεν έχουν όμως προπονητικό κέντρο»

Στην αθλητική εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα» του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών Υδατοσφαίρισης, Τέο Λοράντος που κατάφερε με την ομάδα του να κατακτήσει ένα ακόμα χρυσό

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Η παράταξή μας θέλει την απλή αναλογική, υπάρχουν όμως ενστάσεις!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Η παράταξή μας θέλει την απλή αναλογική, υπάρχουν όμως ενστάσεις!

O επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» Θεόφιλος Μιχαλάτος, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5, στην σειρά των εκπομπών για το σχέδιο νόμου «Κλεισθένης 1».

Αντιπροσωπεία αγανακτισμένων κατοίκων και επαγγελματιών της Λάσσης στον Cosmos 96,5Αντιπροσωπεία αγανακτισμένων κατοίκων και επαγγελματιών της Λάσσης στον Cosmos 96,5

Αντιπροσωπεία κατοίκων και επαγγελματιών από την περιοχή της Λάσσης και συγκεκριμένα κοντά στον βιολογικό, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι Η Θέα», θέλοντας να αντικρούσουν τα λεγόμενα του κου Ανουσάκη