Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονυσία Μενεγάτου: H γυναίκα που μετέτρεψε τους κάδους απορριμμάτων, σε καμβά

Διονυσία Μενεγάτου: H γυναίκα που μετέτρεψε τους κάδους απορριμμάτων, σε καμβά

Διονυσία Μενεγάτου: H γυναίκα που μετέτρεψε τους κάδους απορριμμάτων, σε καμβά post thumbnail image

Μια ξεχωριστή προσωπικότητα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του COSMOS 96,5.

Η κα Διονυσία Μενεγάτου κατοικεί στον Κατελειό και αυτό που την κάνει ξεχωριστή, είναι οι ζωγραφιές της, οι οποίες κοσμούν τους κάδους απορριμμάτων της περιοχής. Μια ενέργεια που δείχνει την βαθιά αγάπη που έχει για το χωριό της.

«Σκέφτηκα, αφού έχω χρόνο γιατί να μην οργανώσουμε μαθήματα ζωγραφικής πάνω στους κάδους, όλες οι κυρίες του χωριού, και έγινε» εξήγησε η κα Μενεγάτου και συμπλήρωσε ότι δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με την ζωγραφική και όλο αυτό της  φαινόταν πρωτόγνωρο.

Με πείσμα και υπομονή, αποτύπωσε απλά καθημερινά πράγματα πάνω στους κάδους απορριμμάτων και όπως η ίδια ανέφερε: «Κάθε κάδος έχει ένα μήνυμα. Μικρά παιδάκια που παίζουν, άνθρωποι που ψαρεύουν…».

Η καλεσμένη με λόγια του Καζαντζάκη και του Τάσου Αθανασιάδη, εξήγησε πολλές φορές πόσο σημαντική είναι η προσφορά ακόμα και ενός μόνο ανθρώπου στον τόπο του και κάλεσε όποιον μπορεί να κάνει μια μικρή κίνηση, που θα ομορφύνει έστω και μια μικρή γωνιά της περιοχής του, να το κάνει. «Προσπάθησα και έκανα αυτή την μικρή κίνηση. Είμαι πρόθυμη να βοηθήσω όποιον θελήσει να κάνει κάτι παρόμοιο» κατέληξε.

 

Related Post

Ο Γιάννης Βαρούχας δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις όπου χρειάζεται…Ο Γιάννης Βαρούχας δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις όπου χρειάζεται…

Καλεσμένος στο στούντιο του Cosmos96,5 ήταν ο Γιάννης Βαρούχας, ο επιστημονικός συνεργάτης της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου και θέλησε να απαντήσει σε όλες τις… ερωτήσεις που του έχουν τεθεί κατά καιρούς.

Κουρκουμέλης: «Μου έχουν κάνει καταγγελία για το κόψιμο των δέντρων – Θα κάνουμε παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για τον Τάφο»Κουρκουμέλης: «Μου έχουν κάνει καταγγελία για το κόψιμο των δέντρων – Θα κάνουμε παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για τον Τάφο»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής  Νίκος Κουρκουμέλης  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα, με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής. Ο κος

Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες  Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες  

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μια υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Ο Αντώνης Λουβερδής από την «Δημοτική Συμπολιτεία», ο Σάββας Σαββαόγλου από την «Ισχυρή