Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται

Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται

Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται post thumbnail image

Πολλά τα έργα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, όπως ανέφερε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Το οδικό δίκτυο της Ιθάκης, το Λιμάνι του «Πίσω Αετού», ο ηλεκτροφωτισμός του Κουτάβου, έργα βραχοπροστασίας είναι μερικά από τα όσα ανέφερε ο α/περιφερειάρχης. Έργα που γίνονται και που θα γίνουν μιας και έχουν ήδη γίνει οι μελέτες τους και πλέον περνάμε στην φάση της δημοπράτησης.

Έγινε εκτενής αναφορά σε όλα τα έργα, ακόμα και σε κάποια που η α/περιφέρεια δεν έχει αρμοδιότητα.

Εκλογές με απλή αναλογική

Όταν ο κος Δρακουλόγκωνας ερωτήθηκε για τις επόμενες εκλογές και το αν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για α/περιφερειάρχης απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει γιατί με το καινούργιο εκλογικό σύστημα δεν θα εκλέγονται α/περιφερειάρχες . Παρ’ όλα αυτά η υποψηφιότητα του είναι δεδομένη.

Related Post

Δημήτρης Ματζουράτος: «Ο κόσμος να ψηφίσει ΚΚΕ για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση»Δημήτρης Ματζουράτος: «Ο κόσμος να ψηφίσει ΚΚΕ για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση»

Για την δεύτερη προεκλογική του εμφάνιση βρέθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ο Δημήτρης Ματζουράτος υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ. Αυτό που είπε αρχικά είναι πως πρέπει το

Αλέξανδρος Παρίσης: Ο κόσμος ξέρει τι μπορώ να προσφέρωΑλέξανδρος Παρίσης: Ο κόσμος ξέρει τι μπορώ να προσφέρω

Ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου  Αλέξανδρος Παρίσης βρέθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για  μια συνέντευξη  δίνοντας απαντήσεις σε όλα. «Οι κεφαλλονίτες  ξέρουν ποιος είναι ο Παρίσης.

Γιάννης Κουρούκλης: «Έως και 3.000 ευρώ το κόστος της ένστασης»Γιάννης Κουρούκλης: «Έως και 3.000 ευρώ το κόστος της ένστασης»

Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μεταξύ άλλων σχολίασε το θέμα των δασικών χαρτών και τις εξελίξεις αναφορικά με