Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Κυριάκος Ντρίλης: 5 χρόνια από τους σεισμούς και είμαστε στο 0

Κυριάκος Ντρίλης: 5 χρόνια από τους σεισμούς και είμαστε στο 0

Κυριάκος Ντρίλης: 5 χρόνια από τους σεισμούς και είμαστε στο 0 post thumbnail image

Την απογοήτευσή του αλλά και την οργή του θέλησε να εκφράσει ένας κάτοικος των εργατικών κατοικιών στο Ληξούρι που μετά από 5 χρόνια δεν έχει γίνει το παραμικρό.


Ο Κυριάκος Ντρίλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και με λίγα λόγια αλλά σωστά αποτύπωσε την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των εργατικών κατοικιών 5 χρόνια μετά τους σεισμούς. Χαρακτηριστική η φράση του «5 χρόνια και είμαστε ακόμα στο 0».

Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ενώ εξ’ αρχής είχαν υποσχεθεί στους κατοίκους ότι η κατεδάφιση θα γίνει με έξοδα του δήμου τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και τους είπαν ότι πρέπει να πληρώσουν από την τσέπη τους για την κατεδάφιση.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κος Ντρίλης:

 

Related Post

Στάθης Τσελέντης: «Προσπαθούμε ακόμα να επουλώσουμε τις πληγές μας»Στάθης Τσελέντης: «Προσπαθούμε ακόμα να επουλώσουμε τις πληγές μας»

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ερίσου Στάθης Τσελέντης  μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο Φισκάρδο, μια ανάσα πριν την έναρξη της

Δημήτρης Ατσάρος: «Σε καλά επίπεδα ο τουρισμός φέτος. Οι ελλείψεις υποδομών προκαλούν δυσαρέσκεια»Δημήτρης Ατσάρος: «Σε καλά επίπεδα ο τουρισμός φέτος. Οι ελλείψεις υποδομών προκαλούν δυσαρέσκεια»

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επιχειρηματιών ενοικιαζομένων δωματίων- διαμερισμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Δημήτρης Ατσάρος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για μια αποτίμηση της τουριστική σεζόν. «Με πτώση ξεκίνησε

Θοδωρής Αλυσανδράτος:  «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα , είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα»Θοδωρής Αλυσανδράτος:  «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα , είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου Θοδωρής Αλυσανδράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή το ψήφισμα που εξέδωσε το συμβούλιο της κοινότητας σχετικά με την τοποθέτηση