Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη! post thumbnail image

Τελευταία καλεσμένη στην προεκλογική περίοδο ήταν η κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που είναι και πάλι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να κάνει έναν απολογισμό των όσων έγιναν τα τελευταία 4 χρόνια από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Θεοπεφτάτου αρχικά τόνισε ότι η συγκεκριμένη προεκλογική περίοδος ήταν πολιτισμένη και κάλεσε τον κόσμο να μην αφήσει ανεκμετάλλευτο το δημοκρατικό του δικαίωμα της ψήφου και να ψηφίσει οπωσδήποτε.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μακροβιότερη των τελευταίων 15 ετών» τόνισε και συνέχισε λέγοντας πως η υπόσχεση που δόθηκε, να βγούμε από τα μνημόνια υλοποιήθηκε και τώρα ο ΣΥΡΙΖ θα κάνει προσπάθειες ώστε να μπορέσει να υπάρξει μείωση στον ΦΠΑ, να πραγματοποιηθούν ελαφρύνσεις.

Σε ερώτηση αν είναι ικανοποιημένη από τα όσα έκανε για το νησί απάντησε ότι πάντα μπορούν να γίνονται περισσότερα πράγματα. Προσπάθησε να κάνει αρκετά, άλλα τα κατάφερε και άλλα όχι και επισήμανε ότι όλα είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. «Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο, δεν είμαι ανύπαρκτη».

Για το φλέγον θέμα του νοσοκομείου τόνισε ότι έχει κάνει ενέργειες αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο καθώς 3 φορές έχουν προκηρυχτεί θέσεις και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε. Θα ξαναγίνει προκήρυξη  και για το κτιριακό  ανέφερε πως έχει δρομολογηθεί η επισκευή του νοσοκομείου.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο στην κεντρική ομιλία του κόμματος και επίσης κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει σε αυτές τις πολύ σημαντικές για την χώρα εκλογές. Δεν μίλησε για τον εαυτό της και απλά τόνισε ότι πρέπει να στηριχθεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είτε με σταυρό είτε χωρίς.

Related Post

Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος»Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος»

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η συζήτηση τον βρήκε στην περιοχή του ορφανοτροφείου εν ώρα εργασίας. Με την αφορμή αυτή ο κος Σαμούρης

Σταύρος Σπαθής: «Είμαστε επιφυλακτικοί για την τουριστική σεζόν»Σταύρος Σπαθής: «Είμαστε επιφυλακτικοί για την τουριστική σεζόν»

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» δίνοντας την εικόνα  της αγορά μετά το άνοιγμά τους

Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο»Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο»

Ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης και επικεφαλής της Παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Στέλιος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού στην Σάμη και την διαχείρισή