Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά»

Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά»

Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων καθώς και θεμάτων Πολιτικής Προστασίας Διονύσης Μινέτος, με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης των αλλοδαπών, στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Ληξουρίου.

Ο κος Μινέτος  περιέγραψε το πώς ειδοποιήθηκε το λιμενικό και εν συνεχεία τι έπρεπε να γίνει από πλευράς Δήμου. Παράλληλα, επισήμανε πως τελικά οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο της Αγίας Πελαγίας, καθώς είναι ο μόνος χώρος που υπάρχει προκειμένου να φιλοξενηθούν και επειδή ο Δήμος Ληξουρίου (που είναι και ο Δήμος όπου θα έπρεπε να φιλοξενηθούν), δεν έχει τις κατάλληλες δομές.

«Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί με το σωστό τρόπο» τόνισε ο κος Μινέτος, συμπληρώνοντας ότι ήδη έχει κάνει αυτοψία στο σημείο και θα γίνουν και μελέτες.

Ρωτήθηκε και για τις πυρκαγιές του Σαββάτου και επισήμανε πως η ώρα και τα σημεία που εκδηλώθηκαν οι φωτιές δείχνουν εμπρησμό.

Ακούστε την συζήτηση με τον κο Διονύση Μινέτο.

Related Post

Η ψυχολόγος- παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου  στον Cosmos 96,5 για την χρήση μάσκας στα παιδιάΗ ψυχολόγος- παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου  στον Cosmos 96,5 για την χρήση μάσκας στα παιδιά

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με την Σπυριδούλα Αναλυτή και τον Χρήστο Λαμπράκη, φιλοξενήθηκε η Ψυχολόγος – παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου, για μια συζήτηση σχετικά με την χρήση της

Στάθης Τσελέντης: «Έχουμε υποσχέσεις και όχι χρονοδιαγράμματα»  Στάθης Τσελέντης: «Έχουμε υποσχέσεις και όχι χρονοδιαγράμματα»  

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ερίσου Στάθης Τσελέντης  μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί  στο –κατά του καλοκαιρινούς μήνες, ασφυκτικά γεμάτο- Φισκάρδο.

Σταύρος Σπαθής: «Θα βραβεύσουμε ανθρώπους που βοήθησαν το επιμελητήριο»Σταύρος Σπαθής: «Θα βραβεύσουμε ανθρώπους που βοήθησαν το επιμελητήριο»

Με αφορμή την εκδήλωση για τα 100 χρόνια του επιμελητηρίου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με τον Δημήτρη Αλοϊζο,  φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος