Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά»

Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά»

Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων καθώς και θεμάτων Πολιτικής Προστασίας Διονύσης Μινέτος, με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης των αλλοδαπών, στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Ληξουρίου.

Ο κος Μινέτος  περιέγραψε το πώς ειδοποιήθηκε το λιμενικό και εν συνεχεία τι έπρεπε να γίνει από πλευράς Δήμου. Παράλληλα, επισήμανε πως τελικά οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο της Αγίας Πελαγίας, καθώς είναι ο μόνος χώρος που υπάρχει προκειμένου να φιλοξενηθούν και επειδή ο Δήμος Ληξουρίου (που είναι και ο Δήμος όπου θα έπρεπε να φιλοξενηθούν), δεν έχει τις κατάλληλες δομές.

«Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί με το σωστό τρόπο» τόνισε ο κος Μινέτος, συμπληρώνοντας ότι ήδη έχει κάνει αυτοψία στο σημείο και θα γίνουν και μελέτες.

Ρωτήθηκε και για τις πυρκαγιές του Σαββάτου και επισήμανε πως η ώρα και τα σημεία που εκδηλώθηκαν οι φωτιές δείχνουν εμπρησμό.

Ακούστε την συζήτηση με τον κο Διονύση Μινέτο.

Related Post

Ο Αλέξανδρος Παντελειός για τις τρέχουσες αυτοδιοικητικές εξελίξειςΟ Αλέξανδρος Παντελειός για τις τρέχουσες αυτοδιοικητικές εξελίξεις

Ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά, Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις, αναφορικά με τις δηλώσεις του κου Ανουσάκη για συμμαχίες της

Σταύρος Σπαθής: «Σε Ληξούρι και Σάμη ανιχνεύθηκε αρκετά ανεβασμένο ιικό φορτίο»Σταύρος Σπαθής: «Σε Ληξούρι και Σάμη ανιχνεύθηκε αρκετά ανεβασμένο ιικό φορτίο»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» με αφορμή τα αποτελέσματα της έρευνας αναφορικά με το ιικό φορτίο των λυμάτων στην Κεφαλονιά. «Πήραμε