Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κατσιβέλης: Επιθυμούμε συνεργασίες με τους άλλους δήμους – Ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε

Γιώργος Κατσιβέλης: Επιθυμούμε συνεργασίες με τους άλλους δήμους – Ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε

Γιώργος Κατσιβέλης: Επιθυμούμε συνεργασίες με τους άλλους δήμους – Ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε post thumbnail image

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Αναφορά, αρχικά, έγινε στην συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα και ο κος Κατσιβέλης τόνισε ότι «συναντηθήκαμε για να διερευνήσουμε τις προθέσεις τους, μιας και επιδιώκουμε συνεργασία με όλους τους δήμους». Μίλησε επιπλέον και για την συνάντηση που είχε στην Περιφέρεια με τη νέα Περιφερειάρχη.

Σοβαρό θέμα αποτελεί ακόμα, στον δήμο Ληξουρίου η έλλειψη προσωπικού. «Το κράτος δεν ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της διάσπασης». Παρά τα όποια προβλήματα, ο κος Κατσιβέλης επισήμανε ότι στόχος του είναι να φανεί χρήσιμος στους πολίτες και σιγά σιγά θα αρχίσουν να λύνονται τα προβλήματα.

«Η πορεία των εργασιών στα σχολεία είναι σε πολύ καλούς ρυθμούς» τόνισε ο δήμαρχος αναφερόμενος στις επισκευές που απαιτούνται στα σχολεία που επλήγησαν από τον σεισμό του 2014.

Ο κος Κατσιβέλης φάνηκε σίγουρος ότι στα επόμενα 2 χρόνια θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια ανάπτυξης και βιωσιμότητας της περιοχής παρά  το «τέρας της γραφειοκρατίας» το οποίο σίγουρα θα τους «φάει» χρόνο.

Related Post

Γιάγκος Μεταξάς:  «Έλληνα μην πετάξεις την ψήφο σου»Γιάγκος Μεταξάς:  «Έλληνα μην πετάξεις την ψήφο σου»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με την «Ελλήνων Συνέλευσις», Γιάννης- Κώστας (Γιάγκος) Μεταξάς, προκειμένου να εκθέσει τους λόγους που ο πολιτικός φορέας, κατέρχεται στις

Βασίλης Ρουχώτας: «Η κοινωνία ενοχλείται από τις απευθείας αναθέσεις – Έχουμε επιδείξει τεράστια ανοχή»Βασίλης Ρουχώτας: «Η κοινωνία ενοχλείται από τις απευθείας αναθέσεις – Έχουμε επιδείξει τεράστια ανοχή»

Ο δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου και επικεφαλής της παράταξης “ΠΑΛΛΗ ΛΗΞΟΥΡΙ, ΝΕΑ ΑΡΧΗ” Βασίλης Ρουχωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει την δική του άποψη σε

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!

Τελευταία καλεσμένη στην προεκλογική περίοδο ήταν η κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που είναι και πάλι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να κάνει έναν