Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος για την πτώχευση της Thomas Cook και για τις συνέπειες της

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος για την πτώχευση της Thomas Cook και για τις συνέπειες της

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος για την πτώχευση της Thomas Cook και για τις συνέπειες της post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος,  μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για το θέμα που προέκυψε μετά την πτώχευση της εταιρείας Thomas Cook  και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον τουρισμό στην Κεφαλονιά.

Ο κος Τιμοθεάτος  χαρακτήρισε την κατάσταση που διαμορφώθηκε ως τραγική και αυτό γιατί ενώ είχαν μεγάλη αισιοδοξία  μέσα στο καλοκαίρι, ότι η σεζόν θα έκλεινε με θετικό πρόσημο, τώρα αυτή η αισιοδοξία δεν υπάρχει. Επισήμανε ότι υπάρχουν 800 άτομα στο νησί μας που είχαν αγοράσει πακέτο από την εταιρεία και τώρα βρίσκονται στον αέρα μέχρι να γίνουν όλες οι ενέργειες και να επιστρέψουν στην χώρα τους με ασφάλεια.

«Οι ξενοδόχοι πρέπει να συνεχίσουν να προσφέρουν στους πελάτες  τα απαιτούμενα» ανέφερε χαρακτηριστικά και παρότρυνε τους υπαλλήλους του κλάδου  να παραμείνουν φιλόξενοι και χωρίς να δείχνουν το άγχος  και την δυσαρέσκειά τους.

«Η εταιρεία και παλαιότερα είχε προβλήματα αλλά μέσω μιας κινεζικής εταιρείας κατάφερε να ορθοποδήσει» τόνισε ο κος Τιμοθεάτος, ενώ χαρακτήρισε και ως παράδοξο το γεγονός ότι  η εταιρεία πτώχευσε γιατί δεν έβρισκε 200 εκατομμύρια λίρες και η «επιχείρηση» επαναπατρισμού των τουριστών, κοστίζει 600 εκατομμύρια.

Related Post

Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Με αφορμή ένα καινούργιο αιολικό πάρκο που θα τοποθετηθεί στην θέση Ξερακιάς, ο Τάσος Τζωρτζάτος (τοπικός σύμβουλος Διλινάτων), θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, που μεταδόθηκε

Ο δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης απαντά για τις απευθείας αναθέσεις και τα χρέη προς την ΚΕΔΗΚΕΟ δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης απαντά για τις απευθείας αναθέσεις και τα χρέη προς την ΚΕΔΗΚΕ

Ο δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει τις απαντήσεις του σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις που του καταλογίζει η αντιπολίτευση. Αναφερόμενος

Ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας στον Cosmos 96,5 για το ιατρικό συνέδριοΟ Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας στον Cosmos 96,5 για το ιατρικό συνέδριο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με τον δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα. Αφορμή στάθηκε το ιατρικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την Ιθάκη στις 6 Αυγούστου και