Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος για την πτώχευση της Thomas Cook και για τις συνέπειες της

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος για την πτώχευση της Thomas Cook και για τις συνέπειες της

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος για την πτώχευση της Thomas Cook και για τις συνέπειες της post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος,  μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για το θέμα που προέκυψε μετά την πτώχευση της εταιρείας Thomas Cook  και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον τουρισμό στην Κεφαλονιά.

Ο κος Τιμοθεάτος  χαρακτήρισε την κατάσταση που διαμορφώθηκε ως τραγική και αυτό γιατί ενώ είχαν μεγάλη αισιοδοξία  μέσα στο καλοκαίρι, ότι η σεζόν θα έκλεινε με θετικό πρόσημο, τώρα αυτή η αισιοδοξία δεν υπάρχει. Επισήμανε ότι υπάρχουν 800 άτομα στο νησί μας που είχαν αγοράσει πακέτο από την εταιρεία και τώρα βρίσκονται στον αέρα μέχρι να γίνουν όλες οι ενέργειες και να επιστρέψουν στην χώρα τους με ασφάλεια.

«Οι ξενοδόχοι πρέπει να συνεχίσουν να προσφέρουν στους πελάτες  τα απαιτούμενα» ανέφερε χαρακτηριστικά και παρότρυνε τους υπαλλήλους του κλάδου  να παραμείνουν φιλόξενοι και χωρίς να δείχνουν το άγχος  και την δυσαρέσκειά τους.

«Η εταιρεία και παλαιότερα είχε προβλήματα αλλά μέσω μιας κινεζικής εταιρείας κατάφερε να ορθοποδήσει» τόνισε ο κος Τιμοθεάτος, ενώ χαρακτήρισε και ως παράδοξο το γεγονός ότι  η εταιρεία πτώχευσε γιατί δεν έβρισκε 200 εκατομμύρια λίρες και η «επιχείρηση» επαναπατρισμού των τουριστών, κοστίζει 600 εκατομμύρια.

Related Post

Σωτήρης Κουρής: «Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των νησιών»Σωτήρης Κουρής: «Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των νησιών»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου Σωτήρης Κουρής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να εκφράσει την άποψή του για το φλέγον ζήτημα της ΕΔΑΚΙ

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!

Τελευταία καλεσμένη στην προεκλογική περίοδο ήταν η κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που είναι και πάλι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να κάνει έναν

Βασίλης Ρουχωτάς για τεχνικό πρόγραμμα και ΚΕΔΗΚΕ: Ο Δήμαρχος Ληξουρίου είναι συκοφάντης και ανεύθυνοςΒασίλης Ρουχωτάς για τεχνικό πρόγραμμα και ΚΕΔΗΚΕ: Ο Δήμαρχος Ληξουρίου είναι συκοφάντης και ανεύθυνος

Δύο φορές μέσα σε δύο μέρες, φιλοξενήθηκε ο κος Βασίλης Ρουχωτάς στην εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και τον Δημήτρη Αλοΐζο, την πρώτη για να μιλήσει για το τεχνικό