Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία post thumbnail image

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας που επλήγη από την καταιγίδα. Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», είχε μια σύντομη επικοινωνία μαζί του, για να δώσει την εικόνα της που επικρατεί στην περιοχή.

Όπως τόνισε ο δρόμος στα Δρακοπουλάτα (οπού εντοπιζόταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα) άνοιξε, όμως οι περιοχές που έπληξε η καταιγίδα ήταν περισσότερες από μία. Παράλληλα, ανέφερε ότι τα φερτά υλικά και η λάσπη κατέληξαν πάλι στην θάλασσα, που πριν 2 μέρες είχε καθαριστεί από εθελοντές.

Ανακοίνωσε πως την Τετάρτη το πρωί έχει κανονιστεί σύσκεψη στα γραφεία της αντιπεριφέρειας στην οποία θα συμμετέχουν και φορείς για να παρθούν αποφάσεις και να δοθούν λύσεις σε ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει στην Κεφαλονιά να έρθει η κανονικότητα!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει στην Κεφαλονιά να έρθει η κανονικότητα!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο Γαβρίλη Ρασσιά σχετικά με το λιμενικό ταμείο, ο εισπράκτορας των λιμενικών τελών στην Σάμη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η