Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία post thumbnail image

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας που επλήγη από την καταιγίδα. Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», είχε μια σύντομη επικοινωνία μαζί του, για να δώσει την εικόνα της που επικρατεί στην περιοχή.

Όπως τόνισε ο δρόμος στα Δρακοπουλάτα (οπού εντοπιζόταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα) άνοιξε, όμως οι περιοχές που έπληξε η καταιγίδα ήταν περισσότερες από μία. Παράλληλα, ανέφερε ότι τα φερτά υλικά και η λάσπη κατέληξαν πάλι στην θάλασσα, που πριν 2 μέρες είχε καθαριστεί από εθελοντές.

Ανακοίνωσε πως την Τετάρτη το πρωί έχει κανονιστεί σύσκεψη στα γραφεία της αντιπεριφέρειας στην οποία θα συμμετέχουν και φορείς για να παρθούν αποφάσεις και να δοθούν λύσεις σε ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.

Related Post

Άγγελος Γαλιατσάτος: Γιατί συμμετέχω στην «Δημοτική Συμπολιτεία»Άγγελος Γαλιατσάτος: Γιατί συμμετέχω στην «Δημοτική Συμπολιτεία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» Άγγελος Γαλιατσάτος, σε μια πρώτη συνέντευξη, σε μια πρώτη επαφή με τον κόσμο. Η

Κυριακάτικη Veggera… με οικοδεσπότη τον Κοσμά Κρούσσο!Κυριακάτικη Veggera… με οικοδεσπότη τον Κοσμά Κρούσσο!

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο Κοσμάς Κρούσσος θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου εκθέτοντας το έργο του και προκαλλώντας τον κόσμο να το ερμηνεύσει και βεβαίως να του δώσει… όνομα.

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσίαΟ πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτα, Νίκος Φωκάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» και μίλησε για την πολύ σημαντική και ωραία κίνηση του συλλόγου: Την αιμοδοσία. Ο κος