Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο Γαβρίλη Ρασσιά σχετικά με το λιμενικό ταμείο, ο εισπράκτορας των λιμενικών τελών στην Σάμη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ο κος Βελισσαράτος Γεράσιμος τόνισε ότι εισπράττει κανονικά όλα τα τέλη από το λιμάνι και έχει καταφέρει να τα εισπράττει όλα, κάτι το οποίο συμβαίνει από τότε που ανέλαβε – εδώ και 3 χρόνια- μιας και παλαιότερα η Σάμη ετησίως από τα λιμενικά τέλη δεν έβγαζε περισσότερα από δύο χιλάδες ευρώ.

Διαβεβαίωσε ότι  ο βοηθός του είναι έλληνας και ότι φέτος ανάλαβε τη θέση γιατί τον παρακάλεσαν.

Ακούστε τον κο Βελισσαράτο.

 

Related Post

Νίκος Φραντζής: «Casus belli η μεταφορά σκουπιδιών στην Κεφαλονιά»Νίκος Φραντζής: «Casus belli η μεταφορά σκουπιδιών στην Κεφαλονιά»

Ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αργοστολίου, Νίκος Φραντζής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σχολιάζοντας  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, τα μέτρα που ελήφθησαν κατά την καραντίνα

Νίκος Παυλάτος: «Να φύγουν όσοι δραστηριοποιούνται στον Κούταβο, να δοθεί στους πολίτες»Νίκος Παυλάτος: «Να φύγουν όσοι δραστηριοποιούνται στον Κούταβο, να δοθεί στους πολίτες»

Ο πρόεδρος της δημοτικής κίνησης πολιτών «ΦΑΡΟΣ» Νίκος Παυλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τις εθελοντικές δράσεις που έχει πραγματοποιήσει η κίνηση και όλες τις

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Νησιά σαν την Ιθάκη χρειάζονται διευκολύνσεις»Θανάσης Λιβιτσάνης: «Νησιά σαν την Ιθάκη χρειάζονται διευκολύνσεις»

Ο έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την πρόσκληση- επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό και τον καλεί στην Ιθάκη. Πιο συγκεκριμένα ο