Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά»

Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά»

Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων καθώς και θεμάτων Πολιτικής Προστασίας Διονύσης Μινέτος, με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης των αλλοδαπών, στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Ληξουρίου.

Ο κος Μινέτος  περιέγραψε το πώς ειδοποιήθηκε το λιμενικό και εν συνεχεία τι έπρεπε να γίνει από πλευράς Δήμου. Παράλληλα, επισήμανε πως τελικά οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο της Αγίας Πελαγίας, καθώς είναι ο μόνος χώρος που υπάρχει προκειμένου να φιλοξενηθούν και επειδή ο Δήμος Ληξουρίου (που είναι και ο Δήμος όπου θα έπρεπε να φιλοξενηθούν), δεν έχει τις κατάλληλες δομές.

«Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί με το σωστό τρόπο» τόνισε ο κος Μινέτος, συμπληρώνοντας ότι ήδη έχει κάνει αυτοψία στο σημείο και θα γίνουν και μελέτες.

Ρωτήθηκε και για τις πυρκαγιές του Σαββάτου και επισήμανε πως η ώρα και τα σημεία που εκδηλώθηκαν οι φωτιές δείχνουν εμπρησμό.

Ακούστε την συζήτηση με τον κο Διονύση Μινέτο.

Related Post

Δ. Αντύπας: «Μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι έτοιμος ο Μύρτος»Δ. Αντύπας: «Μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι έτοιμος ο Μύρτος»

Στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Διβαράτων Διονύσης Αντύπας, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στον Μύρτο και σχολιάζοντας την αργοπορία στις ενέργειες που θα έπρεπε να έχουν γίνει

Ασπασία Βασιλάτου: «Συνεχή περιστατικά κακοποίησης ζώων τις τελευταίες 20 μέρες»Ασπασία Βασιλάτου: «Συνεχή περιστατικά κακοποίησης ζώων τις τελευταίες 20 μέρες»

Η Ασπασία Βασιλάτου, μέλος του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς», φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να καταγγείλει – για μια ακόμα φορά- τα περιστατικά κακοποίησης ζώων.