Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία post thumbnail image

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας που επλήγη από την καταιγίδα. Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», είχε μια σύντομη επικοινωνία μαζί του, για να δώσει την εικόνα της που επικρατεί στην περιοχή.

Όπως τόνισε ο δρόμος στα Δρακοπουλάτα (οπού εντοπιζόταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα) άνοιξε, όμως οι περιοχές που έπληξε η καταιγίδα ήταν περισσότερες από μία. Παράλληλα, ανέφερε ότι τα φερτά υλικά και η λάσπη κατέληξαν πάλι στην θάλασσα, που πριν 2 μέρες είχε καθαριστεί από εθελοντές.

Ανακοίνωσε πως την Τετάρτη το πρωί έχει κανονιστεί σύσκεψη στα γραφεία της αντιπεριφέρειας στην οποία θα συμμετέχουν και φορείς για να παρθούν αποφάσεις και να δοθούν λύσεις σε ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.

Related Post

Έφη Γυπαράκη: «Ανοίγει ο δρόμος του μεταξιού και στο Ιόνιο»Έφη Γυπαράκη: «Ανοίγει ο δρόμος του μεταξιού και στο Ιόνιο»

Σε μια διαφορετικού περιεχομένου εκπομπή φιλοξενήθηκε η κα Έφη Γυπαράκη. Η γυναίκα που η συμβολή της, προκειμένου να γίνουν γυρίσματα μεγάλης κινεζικής παραγωγής στην Κεφαλονιά, ήταν καθοριστική. Στην Κεφαλονιά πραγματοποιήθηκαν

Ο Γιάννης Κουρούκλης στον Cosmos 96,5Ο Γιάννης Κουρούκλης στον Cosmos 96,5

Ο επικεφαλής της Λαϊκής συσπείρωσης για τον δήμο Αργοστολίου, Γιάννης Κουρούκλης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5. Σε μια αναφορά του για την έως τώρα λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, είπε