Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο βουλευτής Γιάννης Μπαλάφας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του Cosmos96,5, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του στην Κεφαλονιά, φιλοξενήθηκε από τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου, με σκοπό να δώσει την εικόνα που αποκόμισε από την επίσκεψή του στο νησί, να σχολιάσει την κυβερνητική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας  το πρώτο επτάμηνο και βεβαίως να εκφράσει την άποψή του για επίκαιρα και πολύ σημαντικά θέματα (μεταναστευτικό, σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας).

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Παναγής Καππάτος: “Εξετάζεται η απόσπαση γιατρών προς την Κεφαλονιά”Παναγής Καππάτος: “Εξετάζεται η απόσπαση γιατρών προς την Κεφαλονιά”

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης  Παναγής Καππάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σε μια πρώτη εμφάνιση μετά την εκλογή του και με σκοπό να ενημερώσει ποιες ενέργειες

Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού»Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού»

Απάντηση στις καταγγελίες για την άσκοπη κοπή δέντρων και «δολοφονία» αυτών έδωσε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Σαμούρης αρχικά αμφισβήτησε το όνομα