Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Δυστυχώς κάποια μαγαζιά φέτος δεν θα ανοίξουν»

Σταύρος Σπαθής: «Δυστυχώς κάποια μαγαζιά φέτος δεν θα ανοίξουν»

Σταύρος Σπαθής: «Δυστυχώς κάποια μαγαζιά φέτος δεν θα ανοίξουν» post thumbnail image

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ο κος Σπαθής θέλησε να σχολιάσει την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά το lockdown των επιχειρήσεων λόγω κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος υπογράμμισε πως: «μετά τις 27 Απριλίου αναμένεται μια χαλάρωση των μέτρων και θα πρέπει να  δούμε ποιοι επαγγελματίες θα ανοίξουν  και αν θα έχουμε τουριστική σεζόν. Θα είναι ευχής έργο να προλάβουμε Ιούλιο και Αύγουστο» και συμπλήρωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται στην λίστα με τις πιο ασφαλείς χώρες για ταξίδια.

Ο κος Σπαθής σχολίασε και όλα τα βοηθήματα που έχουν δοθεί έως τώρα από την κυβέρνηση με προγράμματα και επιδοτήσεις , τονίζοντας όμως πως δεν έχουν δοθεί οι απαραίτητες διευκρινήσεις για το κάθε βοήθημα. Ενημέρωσε επίσης πως τόσο ο ίδιος  όσο και το επιμελητήριο είναι σε επαφή με  τα αρμόδια υπουργεία για να είναι σίγουροι ότι όλα αυτά τα βοηθήματα είναι προς όφελος των επαγγελματιών.

Ο πρόεδρος καυτηρίασε το γεγονός, ότι δεν επιδοτούνται τα ενοίκια των επαγγελματιών των οποίων οι επιχειρήσεις έκλεισαν με απόφαση του κράτους. «Κάποια μαγαζιά δεν θα καταφέρουν να ανοίξουν και κάποια θα κλείσουν για πάντα. Με αυτό το σκεπτικό έστειλα και την επιστολή στον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Related Post

Δημήτρης Ψωμάς: «Οι φοιτητές μετά την εγγραφή τους φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν σπίτι»Δημήτρης Ψωμάς: «Οι φοιτητές μετά την εγγραφή τους φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν σπίτι»

Με ένα πολύ σημαντικό θέμα ασχολήθηκε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο Δημήτρης Αλοΐζος και η Ελευθερία Κουλουριώτου φιλοξένησαν στην εκπομπή τον πρόεδρο του ΔΣ των φοιτητών του

Τσιλιμιδός: «Ανθρωποφαγία για το κυλικείο της Πάστρας – Οι συσχετισμοί Μουσείου- ΜΕΘ πλήττουν τον τόπο»Τσιλιμιδός: «Ανθρωποφαγία για το κυλικείο της Πάστρας – Οι συσχετισμοί Μουσείου- ΜΕΘ πλήττουν τον τόπο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός. Μεταξύ άλλων μίλησε για το κυλικείο της Πάστρας και για το Μουσείο Σκλάβου. Κυλικείο Γυμνασίου – Λυκείου Πάστρας

Πόσο έτοιμος είναι ο Δήμος Αργοστολίου για την αντιμετώπιση πυρκαγιών ; Απαντήσεις ΜινέτουΠόσο έτοιμος είναι ο Δήμος Αργοστολίου για την αντιμετώπιση πυρκαγιών ; Απαντήσεις Μινέτου

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας στην Κεφαλονιά Διονύσης Μινέτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για την ετοιμότητα, στην οποία βρίσκεται ο Δήμος σε περίπτωση πυρκαγιάς αλλά