Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Νίκος Παπαδάτος για τον Πλατύ Γιαλό

Ο Νίκος Παπαδάτος για τον Πλατύ Γιαλό

Ο Νίκος Παπαδάτος για τον Πλατύ Γιαλό post thumbnail image

Ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο δεν έχει λυθεί έως και τώρα- πρώτες μέρες Ιουλίου- είναι ο Πλατύς Γιαλός, που παρά την καθαριότητα του γιαλού γενικότερα, λύπει η καντίνα η οποία θα βοηθούσε τους τουρίστες αλλά και τους ντόπιους προκειμένου να βρίσκουν ένα νερό ή κάτι να φάνε.

Ο κος Νίκος Παπαδάτος (εντεταλμένος σύμβουλος για τις παραλίες), μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και έδωσε την απάντησή του για όσα γράφονται. Όπως τόνισε, το πρόβλημα είναι γραφειοκρατικό και το συντομότερον δυνατό θα λυθεί.

Ακούστε όσα είπε ο κος Παπαδάτος.

 

Related Post

Ημερίδα για τον τουρισμό, τις μαρίνες και τον αγροτουρισμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς.Ημερίδα για τον τουρισμό, τις μαρίνες και τον αγροτουρισμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν Λιμενικό Ταμείο. Η συζήτηση ξεκίνησε

Κουρκουμέλης: «Η πλωτή του Πόρου είναι ένα όνειρο ετών, που ολοκληρώνεται»Κουρκουμέλης: «Η πλωτή του Πόρου είναι ένα όνειρο ετών, που ολοκληρώνεται»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για τα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή αρμοδιότητας του και για το μεγάλο έργο με την εγκατάσταση της

Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε»Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε»

Ο Αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης, μίλησε στον Δημήτρη Αλοϊζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τον