Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση»

Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση»

Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση» post thumbnail image

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την πτώση του δέντρου στον Κούταβο αλλά και άλλα θέματα αρμοδιότητάς του.

Αναφορικά με την πτώση του δέντρου, ο κος Σαμούρης τόνισε ότι ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα και τα συνεργεία του Δήμου Αργοστολίου έσπευσαν στο σημείο για να το απομακρύνουν. Όπως επισήμανε άλλα προβλήματα δεν υπήρξαν  από την βροχή και τον αέρα, αλλά είναι «επί ποδός πολέμου» αν συμβεί κάτι.

Απάντηση έδωσε και για το τι μέλλει γενέσθαι με τα δέντρα που κρέμονται σε διάφορα σημεία και είναι επικίνδυνα. «Είναι δουλειά του δασαρχείου και δεν έχει ασχοληθεί. Εμείς έχουμε εκπονήσει μια μελέτη, θα ζητήσουμε κάποια χρήματα και θα δημοπρατήσουμε έργο για να κοπούν τα δέντρα. Θα το κάνουμε πριν από το καλοκαίρι»  σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ υπογράμμισε ότι τα πεσμένα δέντρα, αν δεν έχουν μαζευτεί μέχρι το καλοκαίρι θα είναι «μπαρουταποθήκη»

Παράλληλα ο καλεσμένος τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα προβλήματα από τον ΙΑΝΟ που καλείται ο δήμος να επιλύσει αλλά σιγά σιγά λύνονται. Βέβαια και για μια ακόμα φορά παρακάλεσε τον κόσμο να μην πετάει πολυθρόνες, κομοδίνα και άλλα όπου βρει. «Αν μας πάρουν τηλέφωνο θα πάμε να τα πάρουμε. Μπορούμε να βοηθήσουμε αλλά θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου» κατέληξε.

Related Post

Καραγκουλές: «Αναγνωρίστηκε η αρτιότητα του έργου – Διεκδικούμε τις 600 χιλιάδες ευρώ που καταβάλλαμε»Καραγκουλές: «Αναγνωρίστηκε η αρτιότητα του έργου – Διεκδικούμε τις 600 χιλιάδες ευρώ που καταβάλλαμε»

Ο αντιπρόσωπος της εταιρείας RESINVEST Δημήτρης Καραγκουλές, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με την πορεία των έργων στον Ξερακιά αλλά και για όλα

Σπύρος Μοσχόπουλος: Καμία κυβέρνηση δεν έχει δει σοβαρά το θέμα των πυρκαγιώνΣπύρος Μοσχόπουλος: Καμία κυβέρνηση δεν έχει δει σοβαρά το θέμα των πυρκαγιών

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να ξεφύγει από τα πολιτικά θέματα και να ασχοληθεί με ένα κοινωνικό θέμα, φιλοξένησε στο στούντιο τον κο Σπύρο Μοσχόπουλο, τον πρόεδρο

Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»

Μετά την  κατολίσθηση στην παραλία του Ξι, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με