Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτες

Διονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτες

Τηλεφωνική συνέντευξη στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς», με αφορμή όλα τα θέματα της καθημερινότητας διαφόρων περιοχών.

Ο Αθέρας και το αλιευτικό καταφύγιο και οι διαμαρτυρία του κόσμου για την επικείμενη κατεδάφισή του. Οι Σαμικοί και το σπάσιμο του δήμου το οποίο θέλουν και το επισήμαναν σε όλους τους τόνους στην συγκέντρωση- διαμαρτυρία, αλλά και δημοσιεύματα για καταγγελίες κατοίκων των Λεγατατών για την μη μεταφορά των μπαζών από τα Λεγατάτα στο γήπεδο του Αγ. Αντωνίου, όπου ο κος Αραβαντινός τόνισε ότι η διαδήλωση που είχε γίνει για μη τοποθέτηση των μπαζών στο γήπεδο ήταν ειρηνική και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό.

Μετά από μακρύ και περιεκτικό σχολιασμό όλων των θεμάτων, ο Διονύσης Αραβαντινός τόνισε ότι η παράταξη είναι πάντα δίπλα στους πολίτες και στα προβλήματα τους.

Τέλος έγινε αναφορά στις πυρκαγιές, τις οποίες χαρακτήρισε εγκληματικές αλλά δεν ξέχασε να δώσει τα εύσημα σε όσους βοήθησαν (σώματα ασφαλείας και πολίτες). Και για την αναβάθμιση του ΤΕΙ σε πανεπιστήμιο εθνομουσικολογίας επισήμανε πως είναι θετικό αλλά μόνο η προσέλευση φοιτητών θα αποδείξει αν αυτή η αναβάθμιση έπρεπε ή όχι να γίνει. Όσο για την στέγαση όλων όσων έρχονται να σπουδάσουν ή να εργαστούν, τα πράγματα αναμένεται να είναι άσχημα και κανείς δεν φαίνεται να προτίθεται να δώσει- ουσιαστική – λύση στο πρόβλημα.

Related Post

Διονύσης Μινέτος: Είναι τεράστιο ψέμα ότι οι κοκοφοίνικες δεν προσβάλλονται από το κόκκινο σκαθάριΔιονύσης Μινέτος: Είναι τεράστιο ψέμα ότι οι κοκοφοίνικες δεν προσβάλλονται από το κόκκινο σκαθάρι

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» Διονύσης Μινέτος. Αφορμή στάθηκε η αποχώρηση της παράταξης από το δημοτικό συμβούλιο μετά από ειρωνείες

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Οι ντόπιοι αγροκτηνοτρόφοι δεν θα χάσουν τις περιουσίες τους!Παναγής Δρακουλόγκωνας: Οι ντόπιοι αγροκτηνοτρόφοι δεν θα χάσουν τις περιουσίες τους!

Για το περίεργο ιδιοκτησιακό καθεστώς των νησιών μας και την σύγχυση που έχει προκληθεί στους κτηνοτρόφους για τις περιουσίες τους μίλησε στο Cosmos 96,5 και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι

Συνέντευξη μελών της “Ελλήνων Συνέλευσις”Συνέντευξη μελών της “Ελλήνων Συνέλευσις”

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν 2 μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις», ο Γιώργος Βαρτελάς και ο Γιάγκος Μεταξάς. Μετά την εκδήλωση που πραγματοποίησαν σε γνωστή καφετέρια και ανέλυσαν