Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κοκκόλης: Με πίεση- προς τον Υπουργό – καταφέραμε να παρακάμψουμε τα γραφειοκρατικά

Γιώργος Κοκκόλης: Με πίεση- προς τον Υπουργό – καταφέραμε να παρακάμψουμε τα γραφειοκρατικά

Γιώργος Κοκκόλης: Με πίεση- προς τον Υπουργό – καταφέραμε να παρακάμψουμε τα γραφειοκρατικά post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κοκκόλης.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την επικαιρότητα και βεβαίως τον σχολιασμό αυτής. Όμως το σημαντικότερο και κύριο θέμα ήταν οι φονικές φωτιές στο Μάτι. Όπως εξήγησε, έγιναν λάθη και δεν υπήρξε συντονισμός και οργάνωση.

Επισήμανε τις κινήσεις που έγιναν μετά την πυρκαγιά και την βοήθεια που προσέφεραν στους πληγέντες τονίζοντας ότι κατάφεραν σαν δήμος να ξεπεράσουν κάθε γραφειοκρατικό πρόβλημα. Πως; Με πίεση στα αρμόδια υπουργεία και συγκεκριμένα το υπουργείο υποδομών. Κάτι το οποίο θα μπορούσε να γίνει και στην Κεφαλονιά με τους σεισμούς, αλλά δεν έγινε.

Ο κος Κοκκόλης είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Ακούστε τα.

 

Related Post

Νίκος Ανουσάκης: «Είναι πολύ νωρίς για να κρίνει κάποιος  την Δημοτική Αρχή»Νίκος Ανουσάκης: «Είναι πολύ νωρίς για να κρίνει κάποιος  την Δημοτική Αρχή»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ισχυρή Κεφαλονιά» Νίκος Ανουσάκης. Η συζήτηση περιείχε κριτική για την έως τώρα πορεία της Δημοτικής Αρχής, τις

Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»

Με αφορμή την ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, η πρόεδρος Βάσω Βουτσινά, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να αναφέρει εκ νέου τα

Σπύρος Παγώνης: «Το άνοιγμα των σχολείων θα λειτουργήσει σαν πείραμα»Σπύρος Παγώνης: «Το άνοιγμα των σχολείων θα λειτουργήσει σαν πείραμα»

Ο κος Σπύρος Παγώνης (εκπαιδευτικός και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα  Υπόγεια είναι η Θέα» για να δώσει την εικόνα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες