Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου) post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου.


Για μια ακόμα φορά εξέφρασαν τις απόψεις τους μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τον κο Αραβαντινό ως μαρτυρικό, αφού διήρκησε έξι ώρες και δεν προσέφερε τίποτα επί της ουσίας.

Αναφέρθηκαν για μια ακόμα φορά σε όλες αυτές τις τραγικές ελλείψεις που γιγαντώνουν ένα πρόβλημα 10ετιών. «Το Νοσοκομείο αλλά και όλες οι δομές υγείας υπολειτουργούν και οι εργαζόμενοι είναι ήρωες» τόνισαν χαρακτηριστικά και οι δύο τους.

Μάλιστα ανέφεραν μερικά από όσα θα μπορούσαν να γίνουν προκειμένου να έρχονται γιατροί αλλά και πως θα μπορούσαν βαριά περιστατικά να εξυπηρετηθούν καλύτερα.

Ακούστε όλα όσα είπαν.

 

Related Post

Νίκος Αθανασάτος: Θα είμαστε στήριγμα του πολίτη και όχι εχθρόςΝίκος Αθανασάτος: Θα είμαστε στήριγμα του πολίτη και όχι εχθρός

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Αθανασάτος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 προκειμένου να παρουσιαστεί στο κόσμο και να εκθέσει απόψεις και προτεραιότητες που θα προτρέψουν

Αλέκος Καλαφάτης: «Πρέπει  να δημιουργηθεί ένα καλύτερο κράτος για όλους»Αλέκος Καλαφάτης: «Πρέπει  να δημιουργηθεί ένα καλύτερο κράτος για όλους»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης Αλέκος Καλαφάτης, σε μια συζήτηση που περιελάμβανε θέματα αμιγώς πολιτικά, κάνοντας  ανάλυση όλων. «Συντελούνται αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο»

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου Μιχάλης Γάκης. Το θέμα: Η παραλία του Μύτρου και τα προβλήματά της. Προβλήματα χρόνια τα οποία δεν λύνονται και