Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», είχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίσης.

Ευθύς στις απαντήσεις του και δίνοντας το στίγμα των ΑΝΕΛ αλλά και τις θέσεις του κόμματος. Αρχικά ανέφερε πως παύει να είναι εκπρόσωπος του κόμματος γιατί θέλει να είναι «εντάξει» απέναντι στους συνυποψήφιούς του.

Αναφέρθηκε σε πληθώρα θεμάτων, μιλώντας για τον πρόεδρο του κόμματος αλλά και για την αποχώρησή τους από την κυβέρνηση.

Μίλησε για τις αποζημιώσεις που αξιώνει η Ελλάδα από την Γερμανία αλλά και για τις εξορύξεις στο Ιόνιο.

Ο λόγος για τον οποίο κατεβαίνει στην ευρωβουλή είναι όπως είπε: «Πρέπει η Ελλάδα να αποκτήσει φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο και να υπάρξουν νέοι που θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη στάση της Ευρώπης προς την Ελλάδα».

Τέλος, αποκάλυψε ποιος είναι ο «Θανάσης», της διαφήμισης που προκάλεσε σάλο. Ο «Θανάσης» είναι ο κάθε Έλληνας, που αν του τάξει κάποιος κάτι θα τον ακολουθήσει.

Ακούστε τον κο Τοσουνίδη.

Related Post

Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα»Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα»

Ο δημοτικός σύμβουλος της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» Νίκος Ανουσάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει την άποψη της παράταξής του, σχετικά με την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ.

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Προχειρότητα στο θέμα της υγείας- Πρέπει να υπάρξουν βοηθήματα για όλους»Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Προχειρότητα στο θέμα της υγείας- Πρέπει να υπάρξουν βοηθήματα για όλους»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο τέως περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, με δύο πολύ σοβαρά θέματα να αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Ο κος Γαλιατσάτος αναφέρθηκε πρωτίστως