Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», είχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίσης.

Ευθύς στις απαντήσεις του και δίνοντας το στίγμα των ΑΝΕΛ αλλά και τις θέσεις του κόμματος. Αρχικά ανέφερε πως παύει να είναι εκπρόσωπος του κόμματος γιατί θέλει να είναι «εντάξει» απέναντι στους συνυποψήφιούς του.

Αναφέρθηκε σε πληθώρα θεμάτων, μιλώντας για τον πρόεδρο του κόμματος αλλά και για την αποχώρησή τους από την κυβέρνηση.

Μίλησε για τις αποζημιώσεις που αξιώνει η Ελλάδα από την Γερμανία αλλά και για τις εξορύξεις στο Ιόνιο.

Ο λόγος για τον οποίο κατεβαίνει στην ευρωβουλή είναι όπως είπε: «Πρέπει η Ελλάδα να αποκτήσει φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο και να υπάρξουν νέοι που θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη στάση της Ευρώπης προς την Ελλάδα».

Τέλος, αποκάλυψε ποιος είναι ο «Θανάσης», της διαφήμισης που προκάλεσε σάλο. Ο «Θανάσης» είναι ο κάθε Έλληνας, που αν του τάξει κάποιος κάτι θα τον ακολουθήσει.

Ακούστε τον κο Τοσουνίδη.

Related Post

Καταγγελίες Σόνιας Κόκοτου για το αλιευτικό καταφύγιο του ΑθέραΚαταγγελίες Σόνιας Κόκοτου για το αλιευτικό καταφύγιο του Αθέρα

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε  η κα Σόνια Κόκοτου, μια γυναίκα που εδώ και 20 χρόνια προσπαθεί να προστατέψει την περιουσία της. Στον Αθέρα όπου βρίσκεται το

Στάυρος Σπαθής: «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο – Δεν θα μυρίζει το Αργοστόλι το καλοκαίρι»Στάυρος Σπαθής: «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο – Δεν θα μυρίζει το Αργοστόλι το καλοκαίρι»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και του επιμελητηρίου, κος Σταύρος Σπαθής. Ο κος Σπαθής κλήθηκε αρχικά να απαντήσει για το μεταφορικό ισοδύναμο και

Βαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνοΒαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο

Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος, μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για την ετοιμότητα όλων των φορέων σε περίπτωση πυρκαγιάς.