Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Μανώλης Μαυρομάτης στον Cosmos 96,5

Ο Μανώλης Μαυρομάτης στον Cosmos 96,5

Ο Μανώλης Μαυρομάτης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Μανώλης Μαυρομάτης γνωστός και από την δημοσιογραφική του ιδιότητα.

Ο Μανώλης Μαυρομάτης έκανε μια μικρή αναδρομή στην πορεία του ως ευρωβουλευτής  και ανέφερε εν τάχει πράγματα που μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη προς το κοινό όφελος. Ανέπτυξε και μερικά από τα θέματα που αναλαμβάνει το Ευρωκοινοβούλιο.

Μίλησε και για τις γερμανικές αποζημιώσεις, για τις οποίες η Ελλάδα κάνει αγώνα και υπενθύμισε ότι το κόμμα του στηρίζει πάντα την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Ένα ακόμα σημαντικό θέμα που έθιξε ήταν το μεταναστευτικό, όπου όπως είπε, το Ευρωκοινοβούλιο θα μπορέσει να βοηθήσει χώρες όπως η Ελλάδα και η Ιταλία να λύσουν αυτό το σημαντικό θέμα.

Ακούστε τον κο Μαυρομάτη.

Related Post

Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»

O Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η κουβέντα επικεντρώθηκε κυρίως, στην συζήτηση- ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε

Γιάννης Κούτρας: «Η ανταμοιβή μας είναι το χειροκρότημα του κόσμου»Γιάννης Κούτρας: «Η ανταμοιβή μας είναι το χειροκρότημα του κόσμου»

Ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος ερμηνευτής Γιάννης Κούτρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την Κεφαλονιά. «Είμαι πολύ χαρούμενος που