Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”

Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”

Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας” post thumbnail image

Με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατέρχεται στις εκλογές για υποψήφια βουλευτής η κα Βαρβάρα Αραβαντινού.

Αρχικά έκανε την αυτοπαρουσίαση της για να την γνωρίσουν όσοι δεν την ξέρουν. «Συμπορεύομαι με την Ζωή Κωνστατοπούλου γιατί πρωταγωνίστησε για την άμεση διαγραφή του επαχθούς ,επονείδιστου και αθέμιτου χρέους, όπως προέκυψε από την εισήγηση του ΟΗΕ και το πόρισμα της επιτροπής για το χρέος της Ελληνικής Βουλής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μίλησε και για την υποψηφιότητά της και τόνισε: «Προτάθηκα να είμαι υποψήφια βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας. Δέχτηκα γιατί δεν κοιτάμε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Κοιτάμε μόνο μπροστά ανοίγοντας δρόμους για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Εθνικής μας Κυριαρχίας».

Τέλος, επισήμανε πως είναι εδώ για να ακούσει τι χρειάζεται ο κόσμος  και θα είναι πάντα δίπλα σε όλους. Επίσης, τόνισε πως πρέπει να κοιτάξουμε το σημαντικό κομμάτι του τουρισμού και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα νησιά μας ζωντανά και τον χειμώνα.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος θα λειτουργήσει σωστά και θα ψηφίσει αυτό που θέλει την μέρα των εκλογών. Εμένα μόνο η «Πλεύση Ελευθερίας» μου ταιριάζει» ανέφερε κλείνοντας.

Related Post

Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»

Την άποψή του για το Αρχαιολογικό Μουσείο, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Από τον κο Παντελειό έγινε

Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα»Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα»

Μετά την ανακοίνωσή του ότι τελικά δεν διακόπτεται η επιδοτούμενη γραμμή Κέρκυρα- Λευκάδα- Κεφαλονιά- Ζάκυνθος, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»

Δημήτρης Ψωμάς: «Οι φοιτητές μετά την εγγραφή τους φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν σπίτι»Δημήτρης Ψωμάς: «Οι φοιτητές μετά την εγγραφή τους φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν σπίτι»

Με ένα πολύ σημαντικό θέμα ασχολήθηκε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο Δημήτρης Αλοΐζος και η Ελευθερία Κουλουριώτου φιλοξένησαν στην εκπομπή τον πρόεδρο του ΔΣ των φοιτητών του