Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ηλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοι

Ηλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοι

Στην τελευταία από παραταξιακής άποψης εκπομπή, σε σχέση με το σχέδιο νόμου “Κλεισθένης”, στο στούντιο του cosmos96,5  φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης ΦΙΚΟ,  Ηλίας Παρίσης.

Μια λεπτομερής ανάλυση του τι ακριβώς περιέχει το νομοσχέδιο και σε ποια κομμάτια συμφωνεί η παράταξη και σε ποια διαφωνεί.

Συζητήθηκε η υγεία εκτενώς, μιας και τα σοβαρά θέματα των ημερών σχετίζονται με την υγεία (ΚΥ Σάμης, κινητοποίηση στο ΓΝΚ).

Λόγω της ιδιότητάς του ο Ηλίας Παρίσης αναφέρθηκε και στο θέμα των δύο ελλήνων στρατιωτικών, που κρατόνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Ακούστε τον επικεφαλής των ΦΙΚΟ.

 

Related Post

Στάμω Γαλιατσάτου: «Τα παιδιά έγιναν οι δάσκαλοι μας»Στάμω Γαλιατσάτου: «Τα παιδιά έγιναν οι δάσκαλοι μας»

Η καθηγήτρια αγγλικών και ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Students World Στάμω Γαλιατσάτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή στάθηκε ένα άρθρο της που δημοσιεύθηκε σε αρκετά sites και

Παύλος Παπαδάτος: Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να τον βοηθήσω!Παύλος Παπαδάτος: Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να τον βοηθήσω!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο Παύλος Παπαδάτος. Η συζήτηση ξεκίνησε με την συνομιλία του κου Παπαδάτου με τον Πιερ Μοσκοβισί και όπως αποκάλυψε του έκανε πρόσκληση