Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Έχουμε βγει από τα μνημόνια, αλλιώς ο κος Μητσοτάκης δεν θα υποσχόταν αυτά που υπόσχεται

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Έχουμε βγει από τα μνημόνια, αλλιώς ο κος Μητσοτάκης δεν θα υποσχόταν αυτά που υπόσχεται

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Έχουμε βγει από τα μνημόνια, αλλιώς ο κος Μητσοτάκης δεν θα υποσχόταν αυτά που υπόσχεται post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η  Θέα» φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη Αριστοτέλης Μπατιστάτος.

Αρχικά έκανε μια αναδρομή στο πολιτικό του και όχι μόνο παρελθόν και ανέφερε πως δεν μπορεί κάποιος να ασχοληθεί τυχαία με την πολιτική. Απάντησε και στα όσα τους καταλογίζουν ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει πιο δεξιό κόμμα και από τα δεξιά, λέγοντας ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν.

«Έχουμε κάνει πολλά. Πολεμήσαμε και πετύχαμε όσα υποσχεθήκαμε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2015. Βγήκαμε από τα μνημόνια». Σχετικά με την τελευταία του φράση έδωσε και τις κατάλληλες εξηγήσεις, τονίζοντας ότι εάν η χώρα δεν είχε βγει από τα μνημόνια ο κος Μητσοτάκης δεν θα είχε την ευχέρεια να υπόσχεται αυτά που υπόσχεται τώρα. Παραδέχτηκε ότι η χώρα είναι υπό επιτήρηση αλλά όλα θα τελειώσουν σύντομα.

Συμφωνία των Πρεσπών, συντάξεις, αύξηση κατώτατου μισθού, υγεία  και παιδεία ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν και ο κος Μπατιστάτος εξέφρασε για όλα τα θέματα την άποψή του.

«Θα προχωρήσουμε μπροστά» επισήμανε ο καλεσμένος, ενώ κάλεσε και τον κόσμο να ψηφίσει στις 7 Ιουλίου τον πραγματικό νικητή και όχι τον νικητή των δημοσκοπήσεων. Αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη των τελευταίων ετών από τον ΣΥΡΙΖΑ και παραδέχτηκε ότι υπήρξαν και λάθη και παραλείψεις και όπου και αν πηγαίνει ακούει τον κόσμο και συζητάει μαζί του.

Τέλος, εκτίμησε πως η Κεφαλονιά (σ.σ. οι πολίτες) θα δώσει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Related Post

Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!

Ο “χειμαρρώδης” – πάντα- Γιώργος Τζωρτζάτος, θέλησε να κάνει παρέμβαση για τα θέματα του δήμου και για τα θέματα του Λιμενικού Ταμείου.

Ηλίας Μπεριάτος: «Δεν ισχύει η άποψη ότι η επισκευή κοστίζει περισσότερο από την κατεδάφιση και ανέγερση νέου μουσείου»Ηλίας Μπεριάτος: «Δεν ισχύει η άποψη ότι η επισκευή κοστίζει περισσότερο από την κατεδάφιση και ανέγερση νέου μουσείου»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο κος Ηλίας Μπεριάτος (Αρχιτέκτων-πολεοδόμος, Ομ. Καθηγητής Παν. Θεσσαλίας) προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το ΙΚΙ πήρε την πρωτοβουλία

Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  και πρόεδρος του επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για την υδροδότηση όλων των περιοχών της Κεφαλονιάς. Όπως ανέφερε, το μεγαλύτερο