Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια, νιώθει ότι κινδυνεύει»

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια, νιώθει ότι κινδυνεύει»

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια, νιώθει ότι κινδυνεύει» post thumbnail image

Η Βικτώρια Αλεξανδράτου, είναι η γυναίκα που βρίσκεται  στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει τις θέσεις της.

Ξεκίνησε με την αυτοπαρουσίασή της και ανέφερε ότι γνωρίζει πολύ καλά την Κεφαλονιά και με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση να είναι υποψήφια.

Η κα Αλεξανδράτου θέλησε να  μιλήσει και για όσα ακούγονται σχετικά με τις ανεμογεννήτριες (λόγω και της ιδιότητας της). Τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια για τις ανεμογεννήτριες. «Η Κεφαλονιά έχει brand name «Πράσινο νησί». Οι ανεμογεννήτριες βοηθούν και τα χρήματα πάνε στις τοπικές κοινωνίες. Ενδεχομένως λόγω γραφειοκρατίας να υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά εγώ η ίδια θα βοηθήσω να λυθούν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κα Αλεξανδράτου επίσης ζήτησε, αν πράγματι ισχύουν όλα αυτά που λέγονται ότι οι ανεμογεννήτριες κάνουν κακό στο περιβάλλον, να τα πει κάποιος αρμόδιος επιστήμων και να βάλει και την υπογραφή του, γιατί όπως εξήγησε, όλα αυτά έχουν σκοπό που λέγονται και τα χαρακτήρισε ως ψέματα.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με τα προβλήματα του κόσμου και που αυτά εντοπίζονται. «Οι πολίτες νιώθουν ανασφάλεια, αναφορικά με την υγεία» τόνισε και χαρακτήρισε απαράδεκτο τα παιδιά ακόμα να κάνουν μάθημα σε κοντέινερ.

«Πρέπει να υπάρξει ανάπτυξη, να υπάρξουν επενδύσει και οι νέοι να επιστρέψουν στην Κεφαλονιά». Όπως ανέφερε μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επέλεξε καθώς γνωρίζει την επιχειρηματικότητα και μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη.

Τέλος, χαρακτήρισε την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, υπέροχα νησιά και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Οι κεφαλλονίτες έχουν τον νου να αποφασίσουν και μπορούν να το κάνουν».

Related Post

Αργύρης Γαβριελάτος: «Η ΕΔΑΚΙ δεν κλείνει. Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε»Αργύρης Γαβριελάτος: «Η ΕΔΑΚΙ δεν κλείνει. Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε»

O πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και αναφέρθηκε στην λειτουργία της ΕΔΑΚΙ αλλά και τα νέα δεδομένα που δημιούργησε ο ΦΟΔΣΑ. Ο κος Γαβριελάτος τόνισε ότι

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Προχειρότητα στο θέμα της υγείας- Πρέπει να υπάρξουν βοηθήματα για όλους»Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Προχειρότητα στο θέμα της υγείας- Πρέπει να υπάρξουν βοηθήματα για όλους»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο τέως περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, με δύο πολύ σοβαρά θέματα να αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Ο κος Γαλιατσάτος αναφέρθηκε πρωτίστως