Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Δημήτρης Μαντζουράτος για την κατολίσθηση στο Ξι, τις εξορύξεις και την απεργία

Ο Δημήτρης Μαντζουράτος για την κατολίσθηση στο Ξι, τις εξορύξεις και την απεργία

Ο Δημήτρης Μαντζουράτος για την κατολίσθηση στο Ξι, τις εξορύξεις και την απεργία post thumbnail image

Η κατολίσθηση στο Ξι, οι εξορύξεις στο Ιόνιο και η απεργιακή κινητοποίηση της 2ας Οκτωβρίου  ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ληξουρίου, Δημήτρη Μαντζουράτο ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ξεκινώντας με το θέμα της κατολίσθησης, ο κος Μαντζουράτος ανέφερε ότι από θαύμα δεν υπήρξε κάποιο θύμα στο Ξι και επέρριψε ευθύνες στον δήμαρχο τονίζοντας : «Δεν είναι δυνατόν να λέει ο δήμαρχος ότι βάζει πινακίδες και δίχτυ και πάνε και τα βγάζουν. Να πάρει αυστηρότερα μέτρα και να γίνουν μελέτες για την προστασία του λαού. Αν υπήρχε εκεί ένα παιδί τι θα γινόταν;».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι εισηγητής του θέματος σχετικά με τις εξορύξεις, στο δημοτικό συμβούλιο και επισήμανε ότι οι εξορύξεις δε πρέπει να γίνουν γιατί θα καταστραφεί ο φυσικός μας πλούτος, η θάλασσά μας, το περιβάλλον μας. Επιπρόσθετα, το χρηματικό  κέρδος των νησιών μας είναι μηδαμινό και έτσι δεν αξίζει να διακινδυνεύσουμε τις ζωές μας, μιας και ελλοχεύει και ο κίνδυνος των σεισμών. Δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει και την συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1-10-2019 στις 18:00 έξω από την αντιπεριφέρεια.

«Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης έρχεται να καταστρέψει τα εργασιακά και δεν πρέπει να περάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Μαντζουράτος, σχετικά με την απεργία της Τετάρτης 2-10  τονίζοντας ότι χρειάζεται όλοι να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις  για τις διεκδικήσεις μας.

Related Post

Σταύρος Σπαθής: «Καταγράφουμε τα προβλήματα και δίνουμε λύσεις. Είναι θέμα θέλησης»Σταύρος Σπαθής: «Καταγράφουμε τα προβλήματα και δίνουμε λύσεις. Είναι θέμα θέλησης»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για μια ενημέρωση των όσων γίνονται το τελευταίο διάστημα από την ΔΕΥΑΚ και όχι μόνο. Έδωσε

Βικτώρια Αλεξανδράτου: Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματαΒικτώρια Αλεξανδράτου: Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματα

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βικτώρια Αλεξανδράτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στην δεύτερη προεκλογική της συνέντευξη. Παραδέχτηκε ότι είναι πολύ δύσκολο μέσα σε 2 εβδομάδες

Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου, Μιχάλης Γάκης. Αφορμή, η πρόσφατη απάντηση του Δημάρχου για κομπίνες στον Μύρτο μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Διονύση