Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Στέλιος Σπαθής: «Στηρίζουμε, βάζουμε πλάτη, αλλά ο δήμος είναι σμπαράλια»

Στέλιος Σπαθής: «Στηρίζουμε, βάζουμε πλάτη, αλλά ο δήμος είναι σμπαράλια»

Στέλιος Σπαθής: «Στηρίζουμε, βάζουμε πλάτη, αλλά ο δήμος είναι σμπαράλια» post thumbnail image

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Δήμου Σάμης Στέλιος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταφέροντας την εικόνα που επικρατεί στον δήμο Σάμης μετά και την εκφόρτωση των πρώτων ανεμογεννητριών αλλά και μετά τον ΙΑΝΟ.

«Κρατάμε την ψυχραιμία μας για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση» ανέφερε σε μια πρώτη του τοποθέτηση ο κος Σπαθής και συνέχισε λέγοντας πως οι ανεμογεννήτριες σίγουρα θα ξεφορτώνονταν. Ο καλεσμένος εξήγησε ότι αυτό που πραγματικά εξαγρίωσε τους πολίτες είναι ότι οι ανεμογεννήτριες είχαν έρθει λίγες μέρες μετά τον ΙΑΝΟ. Πιο συγκεκριμένα επισήμανε: «Όσες ανεμογεννήτριες έχουν έρθει, έχουν έρθει μέσω Σάμης. Αυτές ήρθαν μετά το τέλος του ΙΑΝΟΥ και αυτό εξαγρίωσε τους πολίτες και ειδικά τους κατοίκους της Αγίας Ευφημίας, που εκείνη την περίοδο ήταν πνιγμένη στην λάσπη. Συν, η εταιρία έφερε και τα ΜΑΤ».

Ο Κος Σπαθής ανέφερε ότι αυτό που θέλει ο ίδιος και η παράταξή του είναι να δοθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η μελέτη του κου Κουγιανού και να γίνουν και οι απαραίτητες ενέργειες από την αντιπεριφέρεια. Επίσης τόνισε ότι, η μελέτη του κου Λέκκα, ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη. Παράλληλα, εξέφρασε για μια ακόμη φορά την άποψή του ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι σωστά αντιπλημμυρικά έργα.

Σχετικά με τα υπόλοιπα θέματα του δήμου, ο καλεσμένος υπογράμμισε πως ακόμα και προεκλογικά είχε αναφέρει ότι αυτό που χρειάζεται είναι ο κόσμος να καταλάβει τι σημαίνει ένας νέος δήμος. «Εμείς είχαμε πει, ότι θα βάλουμε πλάτη στην Δημοτική Αρχή και αυτό κάνουμε. Ο κος Μονιάς ακούει, προσπαθεί για κάποια πράγματα, αλλά ακόμα ο δήμος Σάμης είναι σμπαράλια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος και αναφορικά με τον αναπτυξιακό οργανισμό που θα ιδρυθεί, υπογράμμισε πως είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε: «Το προσωπικό του δήμου είναι ελάχιστο και έτσι αποφασίστηκε να συμμετέχουμε στον αναπτυξιακό. Είναι ένα κορυφαίας σημασίας θέμα. Θα έχει έδρα την Κεφαλονιά και θα απαρτίζεται από κεφαλλονίτες. Αυτοί που γκρινιάζουν για την περιουσία του δήμου και λένε ότι θα δοθεί σε μια ΑΕ κάνουν λάθος. Χωρίς απόφαση του δήμου, ο οργανισμός δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα».

Related Post

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου Μιχάλης Γάκης. Το θέμα: Η παραλία του Μύτρου και τα προβλήματά της. Προβλήματα χρόνια τα οποία δεν λύνονται και

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει να συνεργαστούμε, για την ΚεφαλονιάΘεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει να συνεργαστούμε, για την Κεφαλονιά

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την νίκη του στις εκλογές έδωσε  ο νέος Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Εμφανώς χαρούμενος που κατάφερε να αναδειχθεί Δήμαρχος, αλλά και αγχωμένος καθώς γνωρίζει ότι

Απάντηση Διονύση Κοκκόση (πρόεδρος ΕΔΑΚΙ) στην δεύτερη ανακοίνωση του Κώστα ΠρέντζαΑπάντηση Διονύση Κοκκόση (πρόεδρος ΕΔΑΚΙ) στην δεύτερη ανακοίνωση του Κώστα Πρέντζα

O πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Διονύσης Κοκκόσης, έδωσε στον Κώστα Πρέντζα όλες τις απαντήσεις που ζητούσε ο δεύτερος σε ανακοίνωσή του.