Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Νίκος Κουρκουμέλης: «Γίνονται έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή – Ευχαριστημένος με την τουριστική σεζόν»

Νίκος Κουρκουμέλης: «Γίνονται έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή – Ευχαριστημένος με την τουριστική σεζόν»

Νίκος Κουρκουμέλης: «Γίνονται έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή – Ευχαριστημένος με την τουριστική σεζόν» post thumbnail image

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και Τουρισμού, Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αρκετές ευχάριστες ειδήσεις για την περιοχή του.

Μίλησε αρχικά για την περιοχή του Πόρου, τονίζοντας ότι η πλωτή θα έχει μπει μέχρι το καλοκαίρι και αποκάλυψε και μερικά χαρακτηριστικά της. «Θα είναι 60 μέτρα και θα μπορεί να φιλοξενεί 40 σκάφη» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας πως «Αυτό το έργο θα αναβαθμίσει τον Πόρο. Από μικρό παιδί θυμάμαι να μιλάνε γι΄ αυτό αλλά να μην γίνεται τίποτα».

Ο κος Κουρκουμέλης ενημέρωσε και για τα υπόλοιπα έργα που γίνονται ή θα γίνουν στον Πόρο. Αναφέρθηκε στην γέφυρα, όπου έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο με ένα τοιχίο αντιστήριξης που φτιάχτηκε. Επίσης, έργα θα γίνουν στην είσοδο του Πόρου και το αποχετευτικό της περιοχής προχωράει αργά. «Αργά αλλά σταθερά» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ υποστήριξε ότι θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολλά περισσότερα αλλά δεν έγιναν λόγω κορωνοϊού.

Και στην Σκάλα ετοιμάζονται αρκετά έργα και ο κος Κουρκουμέλης υπογράμμισε ότι υπάρχει ένα ποσό 240 χιλιάδων ευρώ το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να φτιαχτεί το παραλιακό κομμάτι προς τον δρόμο του Πόρου, ενώ θα γίνουν εργασίες και στον πεζόδρομο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Κατελειό όπου και εκεί προγραμματίζεται ανάπλαση της παραλιακής ζώνης, όμως αυτό μπορεί να καθυστερήσει λίγο γιατί γίνονται μελέτες για τον βιολογικό. Τέλος, αναφορικά με την περιοχή ο κος Κουρκουμέλης μίλησε και για το Κορώνι και τόνισε ότι τελικώς, ο Δήμος θα προχωρήσει σε απαλλοτρίωση αλλά δεν ξέρουν πόσο χρόνο θα πάρει όλη η διαδικασία.

«Στην συνεδρίαση της άλλης Παρασκευής θα κάνουμε απολογισμό. Εγώ τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος, γιατί την χρονιά την είχαμε χαμένη» επισήμανε ο κος Κουρκουμέλης για την επικείμενη συνεδρίαση της τουριστικής επιτροπής. Ο αντιδήμαρχος υποστήριξε ότι το νησί ήδη διαφημίζεται με καταχωρήσεις και προβολές στο διαδίκτυο. Τέλος, αποκάλυψε ότι έως τώρα υπάρχουν στο πρόγραμμα 127 κρουαζιερόπλοια και παράλληλα υπάρχουν αρκετές κρατήσεις για τα ξενοδοχεία, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα μπορεί να ταξιδέψει ο κόσμος.

Related Post

Γεράσιμος Μπεριάτος: «Η κατάδυση είναι απόλυτα ασφαλής αλλά δεν έχει αναδειχθεί»Γεράσιμος Μπεριάτος: «Η κατάδυση είναι απόλυτα ασφαλής αλλά δεν έχει αναδειχθεί»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, φιλοξενήθηκε ο κος Γεράσιμος Μπεριάτος προκειμένου να συζητήσουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα, τις καταδύσεις. Ο κος Μπεριάτος δραστηριοποιείται στις

Γαβριελάτος: «Δεν θα υπογράψω την υφαρπαγή της περιουσίας όλων των Κεφαλλονιτών»Γαβριελάτος: «Δεν θα υπογράψω την υφαρπαγή της περιουσίας όλων των Κεφαλλονιτών»

Για την ομόφωνη απόφαση που πήρε του Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΑΚΙ στην πρόσφατη συνεδρίασή του αναφορικά με την σύναψη σύμβασης χρησιδανείου με την Περιφέρεια, με το οποίο τα ακίνητα της

Αλέκος Καλαφάτης: «Πρέπει  να δημιουργηθεί ένα καλύτερο κράτος για όλους»Αλέκος Καλαφάτης: «Πρέπει  να δημιουργηθεί ένα καλύτερο κράτος για όλους»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης Αλέκος Καλαφάτης, σε μια συζήτηση που περιελάμβανε θέματα αμιγώς πολιτικά, κάνοντας  ανάλυση όλων. «Συντελούνται αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο»