Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Ζαφειράτος: «4 μήνες μετά και έχουμε μια από τα ίδια»

Παναγής Ζαφειράτος: «4 μήνες μετά και έχουμε μια από τα ίδια»

Παναγής Ζαφειράτος: «4 μήνες μετά και έχουμε μια από τα ίδια» post thumbnail image

O πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», επισημαίνοντας ότι εδώ και 4 μήνες παραμένουν στο ίδιο έργο θεατές.

Ο πρόεδρος αναφερόμενος σε όλα τα έργα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή του τόνισε ότι πρόσφατα ο Δήμος Σάμης προσέλαβε μηχανικούς, οι οποίοι έχουν αρχίσει κάποιες μελέτες. «Χωρίς μελέτες δεν γίνεται τίποτα. Είναι λίγοι όμως» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως ο δήμος έχει προσλάβει και επιπλέον προσωπικό για την καθαριότητα.

Ο κος Ζαφειράτος απαρίθμησε τα προβλήματα της περιοχής του. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το λιμάνι έχει ακόμα προβλήματα, ο Μύρτος έχει υποστεί μεγάλη καταστροφή. Πιστεύω όμως ότι θα είναι προσβάσιμος». Στα θετικά συγκαταλέγονται η λάσπη που έχει καθαριστεί από τον οικισμό και το γεγονός ότι έως το τέλος του μήνα θα έχει μπει η προσωρινή, στρατιωτική γέφυρα στο Χειμωνικό, ενώ αναμένεται να πέσει πίσσα σε στενά της Αγίας Ευφημίας.

Ο πρόεδρος κάλεσε όλους τους αρμόδιους να βοηθήσουν ώστε να γίνουν πιο γρήγορα όλα τα απαιτούμενα. «Να καθαριστεί το λιμάνι, να διορθωθεί το οδικό δίκτυο… Αν έχουμε άλλη μια πλημμύρα; Κονδύλια υπάρχουν, αλλά χωρίς μελέτες δε γίνεται τίποτα. Πρέπει να γίνουν όμως έργα» κατέληξε.

Related Post

Μάκης Φόρτες: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία η κα Μοθωναίου»Μάκης Φόρτες: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία η κα Μοθωναίου»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη Μέρα» Μάκης Φόρτες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή την ανακοίνωση της κας Κατερίνας  Μοθωναίου, σχετικά με τις εξελίξεις

Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες  Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες  

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μια υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Ο Αντώνης Λουβερδής από την «Δημοτική Συμπολιτεία», ο Σάββας Σαββαόγλου από την «Ισχυρή

Γιάννης Φισφής: «Η εμπειρία μας δείχνει ότι οι εξαγγελίες μένουν εξαγγελίες»Γιάννης Φισφής: «Η εμπειρία μας δείχνει ότι οι εξαγγελίες μένουν εξαγγελίες»

Ο νοσοκομειακός γιατρός Γιάννης Φισφής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου  «Στα Υπόγεια είναι  η Θέα», με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε μια μέρα νωρίτερα ο βουλευτής Παναγής Καππάτος. Ο