Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Στάθης Τσελέντης: «Έχουμε υποσχέσεις και όχι χρονοδιαγράμματα»  

Στάθης Τσελέντης: «Έχουμε υποσχέσεις και όχι χρονοδιαγράμματα»  

Στάθης Τσελέντης: «Έχουμε υποσχέσεις και όχι χρονοδιαγράμματα»   post thumbnail image

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ερίσου Στάθης Τσελέντης  μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί  στο –κατά του καλοκαιρινούς μήνες, ασφυκτικά γεμάτο- Φισκάρδο. Η εικόνα όμως τους χειμωνιάτικους μήνες διαφέρει πολύ.

«Το Φισκάρδο τον Χειμώνα είναι νεκρό. Έχουμε και το lockdown και δεν υπάρχει τίποτα ανοιχτό» ήταν μια πρώτη τοποθέτηση του κου Τσελέντη αναφορικά με την περιοχή του, ενώ στην συνέχεια περιέγραψε τις πληγές που άφησε πίσω του ο ΙΑΝΟΣ. «Με τον ΙΑΝΟ  είχαμε καταστροφές σε επιχειρήσεις και σπίτια. Πολλά σπίτια μάλιστα ήταν γεμάτα λάσπη. Τώρα ευτυχώς είναι όπως πριν. Όμως δεν έχει γίνει τίποτα για να προλάβουμε μια νέα κακοκαιρία. Ο Δήμαρχος έχει έρθει αρκετές φορές. Αν δεν γίνει κάτι θα έχουμε πρόβλημα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο υποσχέσεις και κανένα χρονοδιάγραμμα.

Αναφορά έκανε και στα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην περιοχή και τόνισε ότι ο δρόμος στο Φώκι έχει γκρεμιστεί και πρέπει να αποκατασταθεί. Υποστήριξε ότι υπάρχουν αρκετά καταστήματα τα οποία καταστράφηκαν και οι επαγγελματίες της περιοχής προσπαθούν – με την αποζημίωση που πήραν από το κράτος- να τα φτιάξουν για την τουριστική περίοδο, η οποία είναι αμφίβολο αν θα υπάρξει.

Έκκληση σε όλους απηύθυνε ο κος Τσελέντης, να αποκαταστήσουν τις ζημιές στην χαράδρα που κατεβάζει τα νερά στο Φισκάρδο. «Η Περιφέρεια πρέπει να συνεννοηθεί με τον Δήμο και να κάνουν όλα τα απαραίτητα, για να προλάβουμε μια νέα κακοκαιρία, αλλά και την τουριστική σεζόν» υπογράμμισε.

Related Post

Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε»Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε»

Ο Αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης, μίλησε στον Δημήτρη Αλοϊζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τον

Νίκος Φραντζής: «Casus belli η μεταφορά σκουπιδιών στην Κεφαλονιά»Νίκος Φραντζής: «Casus belli η μεταφορά σκουπιδιών στην Κεφαλονιά»

Ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αργοστολίου, Νίκος Φραντζής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σχολιάζοντας  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, τα μέτρα που ελήφθησαν κατά την καραντίνα

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει στην Κεφαλονιά να έρθει η κανονικότητα!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει στην Κεφαλονιά να έρθει η κανονικότητα!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος.