Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Κατσιβέλης: «Τεχνικό πρόγραμμα με αρνητική εισήγηση δεν περνάει» – Αραβαντινός: «Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία»

Κατσιβέλης: «Τεχνικό πρόγραμμα με αρνητική εισήγηση δεν περνάει» – Αραβαντινός: «Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία»

Κατσιβέλης: «Τεχνικό πρόγραμμα με αρνητική εισήγηση δεν περνάει» – Αραβαντινός: «Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης και ο επικεφαλής της παράταξης «ΛΗΞΟΥΡΙ ΠΑΛΙΚΗ – ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» και δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός με αφορμή το τεχνικό πρόγραμμα  του Δήμου.

Γιώργος Κατσιβέλης

«Με βάση τη νομιμότητα θα ισχύσει το δικό μας τεχνικό πρόγραμμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους που οι άλλες δύο παρατάξεις έφεραν στο δημοτικό συμβούλιο  ένα τεχνικό πρόγραμμα που είχε αρνητική εισήγηση από την Τεχνική Υπηρεσία; Μάλλον για επικοινωνιακούς λόγους» ανέφερε ο κος Κατσιβέλης. Έδωσε και επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το τι περιείχε το απορριφθέν τεχνικό πρόγραμμα. «Με το πρόγραμμα τους ζητούσαν να βγουν 40 χιλιάρικα από ένα έργο δημοπρατημένο. Δεν γίνονται αυτά» υπογράμμισε. Παράλληλα, εξήγησε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Θουκυδίδης Βαλεντής για να στεγάσει κάποιες υπηρεσίες του Δήμου, καθώς είναι χαρακτηρισμένο ως διατηρητέο.

Ο κος Κατσιβέλης μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί στο Ληξούρι αναφορικά με τον κορωνοϊό. «Υπάρχουν πράγματι κρούσματα. Γίνεται ιχνηλάτηση» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Έχω μιλήσει με τον Νίκο Χαρδαλιά για να κλείσουν τα σχολεία έως την 1η Μαρτίου. Αν θα κλείσουν θα φανεί τις επόμενες μέρες που θα εξεταστούν τα επιδημιολογικά στοιχεία».

Διονύσης Αραβαντινός

«Ο Δήμαρχος έχει γίνει έρμαιο των εμμονών του» ήταν η αρχική τοποθέτηση του κου Αραβαντινού και πρόσθεσε ότι το κοινό τεχνικό πρόγραμμα Αραβαντινού- Ρουχωτά  περιείχε περισσότερες μελέτες οι οποίες θα βοηθούσαν στον προγραμματισμό. «Η εναλλακτική η δική μας έλαβε περισσότερες ψήφους. Σέβομαι την τεχνική υπηρεσία, αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω την αρνητική εισήγηση» τόνισε.

Ο κος Αραβαντινός επισήμανε ότι αυτό που ουσιαστικά ζήτησαν ήταν μια αναπροσαρμογή του τεχνικού προγράμματος, ενώ υπογράμμισε ότι, αν και πολλοί λένε ότι υπάρχει σύμπραξη ανάμεσα στους 2 επικεφαλής, αυτό που προσπαθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι να είναι χρήσιμοι στην κοινωνία.

/

 

 

Related Post

Τάσος Καβαλλιεράτος: «Εμπόλεμη περιοχή η Σάμη- Πολιτικό θέμα πλέον»Τάσος Καβαλλιεράτος: «Εμπόλεμη περιοχή η Σάμη- Πολιτικό θέμα πλέον»

Ο δημοσιογράφος Τάσος Καβαλλιεράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να μεταφέρει την εικόνα που επικρατεί στο λιμάνι της Σάμης, αφού τις τελευταίες έντεκα μέρες, πλήθος

“Έχουν ενταχθεί πολύ μεγάλα έργα στον Δήμο Αργοστολίου. Το 2022 η εκτέλεσή τους” τονίζει ο Νίκος Φραντζής“Έχουν ενταχθεί πολύ μεγάλα έργα στον Δήμο Αργοστολίου. Το 2022 η εκτέλεσή τους” τονίζει ο Νίκος Φραντζής

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Φραντζής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την απόφαση να μεταφερθεί το Μουσείο Φυσικής

Ηλίας Μπεριάτος: «Δεν ισχύει η άποψη ότι η επισκευή κοστίζει περισσότερο από την κατεδάφιση και ανέγερση νέου μουσείου»Ηλίας Μπεριάτος: «Δεν ισχύει η άποψη ότι η επισκευή κοστίζει περισσότερο από την κατεδάφιση και ανέγερση νέου μουσείου»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο κος Ηλίας Μπεριάτος (Αρχιτέκτων-πολεοδόμος, Ομ. Καθηγητής Παν. Θεσσαλίας) προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το ΙΚΙ πήρε την πρωτοβουλία