Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σπύρος Ματιάτος: Δεν έχω ιδέα για τις καταγγελίες

Σπύρος Ματιάτος: Δεν έχω ιδέα για τις καταγγελίες

Σπύρος Ματιάτος: Δεν έχω ιδέα για τις καταγγελίες post thumbnail image

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε – τηλεφωνικώς- ο α/δήμαρχος Καθαριότητας Σπύρος Ματιάτος.

Η Δευτέρα είναι δύσκολη μέρα όπως δήλωσε και γι’ αυτό το λόγο δεν μπόρεσε να έρθει.

Όταν αρχικά ρωτήθηκε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει για τον πρώην δήμο Λειβαθούς και αν γνωρίζει ότι αυτές έχουν σταλεί μέσα από το “ΞΕΝΙΑ”, τόνισε ότι δεν γνωρίσει τίποτα και ότι δεν ασχολείται με προεκλογικά τερτίπια. Μάλιστα επισήμανε ότι δεν μπορεί να μιλήσει για κάτι το οποίο δεν γνωρίζει και πως όταν λάβει γνώση θα απαντήσει.

Τέλος σχετικά με τον καθαρισμό των οικοπέδων επισήμανε για μια ακόμα φορά ότι δεν μπορεί να επέμβει και θα βρει τον μπελά του αν προβεί σε καθαρισμό ιδιωτικών οικοπέδων.

Ακούστε τον κο Ματιάτο.

Related Post

Μάκης Φόρτες: «Μας ξεγέλασαν. Το καλοκαίρι η κατάσταση θα είναι χαοτική»Μάκης Φόρτες: «Μας ξεγέλασαν. Το καλοκαίρι η κατάσταση θα είναι χαοτική»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα» Μάκης  Φόρτες, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ζητάει να πραγματοποιηθεί συμβούλιο

Ο Κώστας Πρέντζας στον Cosmos 96,5 για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ»Ο Κώστας Πρέντζας στον Cosmos 96,5 για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο κος Κωνσταντίνος Πρέντζας,  με την ιδιότητά του ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε., για να δώσει πληροφορίες για το καινούργιο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’

Σταύρος Σπαθής: «Ας εκμεταλλευτούν οι έμποροι τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου»Σταύρος Σπαθής: «Ας εκμεταλλευτούν οι έμποροι τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει εμπόρους και καταναλωτές για το «ηλεκτρονικό ράφι»  προϊόντων και υπηρεσιών. (δείτε την